Celal ile Ceren IMDb'de Birinci Sıraya Yükseldi(!)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,853
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Recep İvedik serisinin mimarı Şahan Gökbakar'ın son filmi Celal ile Ceren yine çok ses getirdi. Vizyona girdikten kısa süre sonra 1.5 milyon seyirciyi aşarak gişede önemli bir başarı elde eden Celal ile Ceren buna karşın IMDb kullanıcılarına yaranamadı.

Özellikle ekşisözlük başta olmak üzere sözlüklerde yerden yere vurulan filmle ilgili olarak IMDb puanının 2.2'ye düşmesinin ardından Şahan Gökbakar IMDb puanını kaale almadığını önemli olan seyirciyi güldürebilmenin olduğunu söyleyip filmler yapıp Türk halkını güldürmeye devam edeceğini söylemişti. Özellikle bu açıklamaların ardından IMDb'de filme 1 puan oy verenlerin sayısı iyice arttı ve film 1.7 puana kadar düşerek IMDb'nin en kötü 100 film listesinde 1 numaraya yerleşti. Filme şu ana kadar yaklaşık 12 bin oy kullanılırken bunların yaklaşık 10 bin kadarı 1 puan olarak kullanıldı.

IMDb'nin en kötü 100 film listesine daha önce de pek çok Türk filmi girmişti. Listenin 19. sırasında Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu, 39. sırasında Keloğlan Kara Prense Karşı yer alıyor...

celal_ile_ceren_520526327.jpg

ya ımdb denir boş işler isterse -1000 olsun boş iş kimse de takmaz

Gerçek şu bunu inciciler yaptı.Haberiniz yok mu_?

Haberde de yazdım zaten tepki olarak yapıldığını. Normalde elbette o kadar kötü bir film değil. Belki 4'lük 5'lik ama 1.7'lik olduğunu hiç sanmıyorum. :):)

Bu grup keşke Celal ile Ceren'in en kötü listesinde 1 numara yapmak için harcadıkları enerjiyi Babam ve Oğlum'u en iyi 250'ye sokmak için harcasa. :) Babam ve Oğlum şu an 8.6 puanda ve 20 bin oyu var. Eğer 25 bin oyu geçerse TOP 250'ye girme şansı epey yüksek...

Haberde de yazdım zaten tepki olarak yapıldığını. Normalde elbette o kadar kötü bir film değil. Belki 4'lük 5'lik ama 1.7'lik olduğunu hiç sanmıyorum. :):)

Bu grup keşke Celal ile Ceren'in en kötü listesinde 1 numara yapmak için harcadıkları enerjiyi Babam ve Oğlum'u en iyi 250'ye sokmak için harcasa. :) Babam ve Oğlum şu an 8.6 puanda ve 20 bin oyu var. Eğer 25 bin oyu geçerse TOP 250'ye girme şansı epey yüksek...

O da girse iyi de hababam sınıfı(70) girmesi lazım ilk onun puanı 9 diye hatırlıyorum. :(

Şahan Gökbakar'dan yine ses getiren bir film. Sosyal medyada yerin dibine sokulmaya çalışılması biraz kötü tabi. İMDb'yi kaale alırsak bu çok kötü bir film. :)

O da girse iyi de hababam sınıfı(70) girmesi lazım ilk onun puanı 9 diye hatırlıyorum. :(

Hababam Sınıfı'nın 15 bin oyu var ve 25 bin olsa bile girmesi çok zor. Girse bile hemen düşürürler. Çünkü yabancılar bizim kadar sevemez, bize özgü şeyler epey fazla. Ama Babam ve Oğlum yabancıların da sevebileceği bir film. :)