CBS'in Yeni Sezonda Devam Edecek Dizileri Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,840
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Amerika'nın önde gelen kanallarının başında gelen CBS, dün şu konuda açıkladığımız üç sezonluk The Big Bang Theory onayı sonrasında bugün de geri kalan dizi onaylarını açıkladı. Bu açıklamaya göre CBS'ten dizilerinin büyük çoğunluğuna yeni sezon onayı çıkmış oldu.

Ekranların en çok izlenen drama dizisi olan NCIS başta olmak üzere uzun süreli polisiyeler NCIS: Los Angeles, Person of Interest, CSI, Hawaii Five-0, Blue Bloods, Criminal Minds ve bu sezon ikinci sezonu yayınlanan Elementary yeni sezon için yenilendiler.

Sekiz polisiye dramasının yanı sıra kanalın yenilenen bir diğer draması ise The Good Wife oldu. Eleştirmenlerin gözde dizilerinden olan ve pek çok Emmy, Altın Küre ödül ve adaylığı bulunan dizi reytinglerinin çok parlak olmamasına rağmen altıncı sezon için yenilendi.

CBS'in polisiyeyle birlikte bir diğer güçlü olduğu alan ise komedi. Kanalın yeni sezon komedilerinin de büyük çoğunluğu kanalı tatmin etti ve yeni sezon içinde yenilendiler.

The Big Bang Theory'nin de yapımcısı olan usta yapımcı Chuck Lorre'nin dizilerinin tamamı yenilendi. Geçtiğimiz gün şu konuda yenilenmeye yakın olduğunu yazdığımız Two and a Half Men 12. sezon onayını aldı ve rekora doğru yürüyüşünü sürdürdü. Kendine has bir kitle edinen ve eleştirmenlerin de olumlu baktığı Mom ikinci sezon onayını alırken Melissa McCarthy'yi de kadrosunda bulunduran Mike & Molly beşinci sezon onayını aldı.

The Big Bang Theory'nin de etkisiyle sezonun en yüksek reytingli yeni komedisi olan The Millers ikinci sezon için yenilenirken bir başka yüksek reytingli komedi 2 Broke Girls dördüncü sezon onayını aldı.

CBS'in bu açıklaması birçok dizinin sevenlerini sevindirirken bazıları için ise kötü haber oldu. Robin Williams'ın başrolünde olduğu ve sezonun en iddialı dizileri arasında gösterilen The Crazy Ones, kendine has güçlü bir kitlesi olan ve uzun süredir devam eden The Mentalist, Josh Holloway'in ekranlara geri dönüş dizisi Intelligence iptale artık çok yakın diziler...

bk4uz9LZ59V0YB01tj2D5B2i.jpg

(The Millers)

20'ye kadar yolu var. :D

Chuck Lorre'ye özellikle TBBT nedeniyle sevgim ve saygım büyük ama biraz Birol Güven zihniyetli bir adam ve reytingler çökmedikçe devam edecektir. :D

Reytingleri kötü diye görmüştüm ben bi konuda :D

Reytingler iyiysede, sömürmeye devam ederler tabi :D Ordaki dizi piyasasında ne paralar dönüyor bura gibi değil ki :D

Reytingleri kötü diye görmüştüm ben bi konuda :D

Reytingler iyiysede, sömürmeye devam ederler tabi :D Ordaki dizi piyasasında ne paralar dönüyor bura gibi değil ki :D
İyi değildi işte ama son değişiklikle yine toparlandı. Böyle devam ederse uzar. Ama bence de 12 son olabilir çünkü bu reytingleri koruması zor. Şu an iyi bir zaman diliminde yayınlanıyor seneye öyle bir dilime denk gelmeyebilir. :)

İyi değildi işte ama son değişiklikle yine toparlandı. Böyle devam ederse uzar. Ama bence de 12 son olabilir çünkü bu reytingleri koruması zor. Şu an iyi bir zaman diliminde yayınlanıyor seneye öyle bir dilime denk gelmeyebilir. :)

Benim istediğim devam etmesi yönünde keşke 15-16. sezonları görse ama zor artık, eski hali kalmadı dizinin, reytingleri düşer yine.

Bu arada ben de haberle ilgili kendi yorumumu yapayım. :)

Mom'ın yeni sezon onayı almasına sevindim. Diziyi günü gününe izlemiyorum dizi yoğunluğundan ama sezon bitince toplu olarak izleyeceğim. En son izlediğim bölümleri çok iyiydi. :)

The Millers için sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Aslında dizinin espri kalitesi iyi sayılmaz ama oyuncuları sevdiğimden dolayı hiç bırakasım yok. İzlerken de keyif alıyorum. Bir yandan da dizileri azaltmam lazım. Bitse ve bırakmak zorunda kalsam daha iyi olurdu sanki. :D

Crazy Ones için daha önce de söylemiştim iptal olmasını istiyorum. İptal olsun ki kalan bölümleri izleyim. :D Eğer iptal olmazsa bırakmak zorunda kalacağım. :(

Polisiyelerin hiçbiri beni ilgilendirmiyor. Bu kadar çok polisiyeyi nasıl tutturuyor bu kanal onu da anlayabilmiş değilim. Biraz zalimce bir düşünce olacak ama Person of Interest'in bitmesi beni sevindirirdi. Çünkü diziyi yarıda bıraktım uzun zaman önce ve diziyle ilgili olumlu yorumları gördükçe acaba hata mı yaptım diye düşünüyorum. Anlaşılan bu düşünce uzun yıllar sürecek. :(

Good Wife için de Person of Interest ile benzer hisler duyuyorum. Ödül mevsiminde falan adını sıkça duyuyorum ama çok fazla sezon var ve izleme ihtimalim yok bu saatten sonra. :(

Kanalın izlemek istediğim ama izlemediğim tek dizisi ise 2 Broke Girls. Ona da bir ara başlayacağım inşallah. Dizinin kitlesi gittikçe artıyormuş gibime geliyor rakamları tam olarak incelemesem de. :)

Bu arada ben de haberle ilgili kendi yorumumu yapayım. :)

Mom'ın yeni sezon onayı almasına sevindim. Diziyi günü gününe izlemiyorum dizi yoğunluğundan ama sezon bitince toplu olarak izleyeceğim. En son izlediğim bölümleri çok iyiydi. :)

The Millers için sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Aslında dizinin espri kalitesi iyi sayılmaz ama oyuncuları sevdiğimden dolayı hiç bırakasım yok. İzlerken de keyif alıyorum. Bir yandan da dizileri azaltmam lazım. Bitse ve bırakmak zorunda kalsam daha iyi olurdu sanki. :D

Crazy Ones için daha önce de söylemiştim iptal olmasını istiyorum. İptal olsun ki kalan bölümleri izleyim. :D Eğer iptal olmazsa bırakmak zorunda kalacağım. :(

Polisiyelerin hiçbiri beni ilgilendirmiyor. Bu kadar çok polisiyeyi nasıl tutturuyor bu kanal onu da anlayabilmiş değilim. Biraz zalimce bir düşünce olacak ama Person of Interest'in bitmesi beni sevindirirdi. Çünkü diziyi yarıda bıraktım uzun zaman önce ve diziyle ilgili olumlu yorumları gördükçe acaba hata mı yaptım diye düşünüyorum. Anlaşılan bu düşünce uzun yıllar sürecek. :(

Good Wife için de Person of Interest ile benzer hisler duyuyorum. Ödül mevsiminde falan adını sıkça duyuyorum ama çok fazla sezon var ve izleme ihtimalim yok bu saatten sonra. :(

Kanalın izlemek istediğim ama izlemediğim tek dizisi ise 2 Broke Girls. Ona da bir ara başlayacağım inşallah. Dizinin kitlesi gittikçe artıyormuş gibime geliyor rakamları tam olarak incelemesem de. :)

Person of Interest'e devam et bence güzel gidiyor. :)

Spoiler vermek istemiyorum üstü kapalı söyleyeyim. :D Dizide üzücü şeyler oldu ama gizemler de yavaş yavaş çözülüyor. Özellikle geçmişe daha çok önem verilmeye başlandı bu sezon, Harold ve John'un hayatları dahil birçok nokta aydınlandı. :)

Person of Interest'e devam et bence güzel gidiyor. :)

Spoiler vermek istemiyorum üstü kapalı söyleyeyim. :D Dizide üzücü şeyler oldu ama gizemler de yavaş yavaş çözülüyor. Özellikle geçmişe daha çok önem verilmeye başlandı bu sezon, Harold ve John'un hayatları dahil birçok nokta aydınlandı. :)
Ben 17. bölümde bırakmıştım sanırım ben bıraktıktan sonra dizi tamamen başka bir yöne gitmiş herhalde. Ben izlerken neredeyse her bölüm farklı şey oluyordu ve gizemli pek bir şey yoktu. Sonradan açılmış ama artık çok geç 40 bölüm yakalamak çok zor...

Ben 17. bölümde bırakmıştım sanırım ben bıraktıktan sonra dizi tamamen başka bir yöne gitmiş herhalde. Ben izlerken neredeyse her bölüm farklı şey oluyordu ve gizemli pek bir şey yoktu. Sonradan açılmış ama artık çok geç 40 bölüm yakalamak çok zor...

Sen önemli yerde bırakmışsın. :)

Dediğin gibi ilk bölümlerde her bölüm farklı birini kurtarıyorlardı ama sonra kurtarmalarla birlikte gizemler de işin içine girdi. John ve Harold bugünlere gelene kadar neler neler yaşamışlar meğer. :D

40 bölüm fazla hakkaten çok çok boş zamanın olursa izle. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,554
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy