CBS 4 Tane Yeni Dizi İçin Sipariş Verdi!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,085
Reaksiyon puanı
49,740
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
ozelhaber.gif



ABD'nin en çok izlenen kanallarının başında gelen CBS, 4 tane yeni dizinin pilot bölümleri için sipariş verdi. Bunlardan üçü komedi dizi, biri ise drama dizisi.

Bu 4 diziden 2 tanesi Raising Hope ve My Name is Earl dizileriyle adından söz ettiren Gregory Garcia'nın senarist ve yapımcılığında gerçekleştirilecek.

Garcia'nın ilk dizisi "Super Clyde" adını taşıyacak ve süper kahraman olmaya karar veren sessiz, sakin bir fast-food çalışanını konu alacak. Dizi tek kameralı olacak. Garcia'nın diğer dizisinin adı henüz kesinleşmedi fakat dizi çok kameralı olacak ve yakınlarda boşanmış, ailesi yanına taşınmaya karar verince hayatı karmaşık bir hale gelmiş bir adamın hayatını konu alacak.

Diğer komedi dizisi siparişi ise Frank Marshall'ın yapımcılığını, senaristliğini ise son olarak "Are You There, Chelsea?" dizisinin senaristliğini yapan Brian Gallivan'ın üstleneceği dizinin adı "The McCarthys" olacak. Dizi aile komedisi ve tek kameralı olacak.

Drama dizisinin yazarı ise eski Time yazarlarından Lisa Takeuchi Cullen olacak. "The Ordained" adını taşıması planlanan dizi politikacı kız kardeşini süikasttan korumak için avukat olan eski bir papazı konu alacak...


Dizilerin pilot bölüm siparişleri CBS tarafından incelendikten sonra tam veya yarım sezon siparişi verilip verilmeyeceğine karar verilecek...