Diğer Castle Rock 1.Sezon Yorumları

9. bölümde cevaplar verildi zaten, daha ne cevap verecekler
Sezon finali öyle olur hep, diğer sezona bir şeylerin kalması lazım sonuçta
Neyse ben daha izlemedim neler olduğunu söylemeyin
bir sezon finalini savundun izledin zannettim izlede öyle şey yapalım kalaylayalım hepbirlikte

Evet öyle anlaşılabilir diye sonra belirttim zaten izlemediğimi
Tamam izleriz
boştaysan izle işte şimdi
ben akşama TWD ye dalacağım

twd bitince ki iki güne biter
senin dün söylediğin diziyi kurcalarız o hangi diziydi @Çiğdem- konu başlığı açsın

@MEnes @Maskeli Fedai sizleride yeni keşfettiğimiz diziye bekleriz
neyi keşfettik ben bilmiyorum onu masacreye sorun

Evet birkaç gün sonra başlayalım ona, bu arada Better Call Saul'u tamamlayayım ben de

Kurcalayacağımız dizi bu. @Çiğdem- gelince açsın başlığını hazır olsun

https://m.imdb.com/title/tt6763664/?ref=m_nv_sr_1

Neyse son 3 gün zaten

TWD Yetişelimde bakarız diğerlerine sonra ayoll zaten o diziyi gözüm tutmadı

Puanı iyiymiş dizinin. Hem de korku dizisi. Şaşırtıcı ama hemen izlemem pek mümkün değil. Listem çok kabarık.

Puanı iyiymiş dizinin. Hem de korku dizisi. Şaşırtıcı ama hemen izlemem pek mümkün değil. Listem çok kabarık.
Ben seni çağırmazdım zaten, yeni diziye başlayana kadar yarım kalanları tamamla önce daha iyi

20 dizi falan vardı. Atmıştım sana zaten listeyi.
Onlar bitecek deee sıra yeni dizilere gelecek. Güzel fıkraymış ben güldüm.
Bu arada nereden esti dizilere geri dönüş yapmak, izlenecek anime kalmadı mı yoksa?

Bu arada nereden esti dizilere geri dönüş yapmak, izlenecek anime kalmadı mı yoksa?
İzlenecek animem okuyacak mangam da çok var. Hepsini sırayla yapmaya karar verdim.
Yani şuan sadece dizi izlemiyorum. Bir yandan manga okuyorum bir yandan güncel animelerim var onları izliyorum. Bir yandan da yabancı dizi izliyorum. Tek eksik sinema.
Ve tüm bunları akşamları yapabiliyorum çok az zaman kalıyor. Artık o akşam ne gelirse elime onu yapıyorum yani.

Ne ara bu Ka popüler oldu bu dizi forumda 😱

Pis çıkarcı kütük
(
)

Tamam izleriz...

Aaa bunu MS bitince gözden kaçırmayın dizilere izlettirmeye devam
@MasacRE- @destere

Aaa tabi senin tuzun kuru sen çoktan izlemişsin bir de laf ediyorsun , kendisi aylar önce izlemiş bize dandik dediği şeyi
@destere @Maskeli Fedai