sekizinci bölümde yedinci bölümdeki zaman karmaşasını çözmemiz için herhangi bir ipucu var mı ?Aaa iyi yarın 1 gün zaman kazandım
sekizinci bölümde yedinci bölümdeki zaman karmaşasını çözmemiz için herhangi bir ipucu var mı ?Aaa iyi yarın 1 gün zaman kazandım
bekliyoruz senin açıklamayı soru işaretini giderirsen bir puanda ordan gelir
Onu merak ederek izlemeni engellersem ne heyecanı kalır ayoll izlede yorumumu okursunsekizinci bölümde yedinci bölümdeki zaman karmaşasını çözmemiz için herhangi bir ipucu var mı ?
@MasacRE- de benim dediklerimi gevelemiş ip gibi yazamamış sanırım tıkandı kütükbekliyoruz senin açıklamayı soru işaretini giderirsen bir puanda ordan gelir
Son sahnede benden farksız bir şey dememişsin@destere oşuna beklemiş seni ayoll @Maskeli Fedai umudumuz
Ama olan şey bu yani başka ne diyecektimbir sonraki bölümü izlemedim ama bende @Çiğdem- le senin dediğin şekle yakın bişeyler anladım daha doğrusu anlarken kafam karıştı karıştıkça anladığımı iddia ettiğim yerler anlamsızlaşmaya başladıtam burda bölümü yorumlamaya başlamıştımki çorba oldu gitti emin olduğum tek şey bunak kadın kafayı yedi
şirret hogathaya bizden önce izletmeyelim bölümleri şimdi birde anlamaya başladıki bizim yorumların hepsine ben zaten demiştim aynısını tekrar etmişsin diyecekAma olan şey bu yani başka ne diyecektimhogatha ilk defa bir şeyleri anlamaya başlamış, o yüzden onu tekrarlamış onaylamış olduk başka da diyecek bir şey yok
Aynen o şirret halleri hiç çekilmiyor zaten, biz bir an önce önüne geçelim onunşirret hogathaya bizden önce izletmeyelim bölümleri şimdi birde anlamaya başladıki bizim yorumların hepsine ben zaten demiştim aynısını tekrar etmişsin diyecek
şurda sezonun bitimine üç bölüm kaldı biraz gayret etsek olacak bu işAynen o şirret halleri hiç çekilmiyor zaten, biz bir an önce önüne geçelim onun
Yok onu izlemiyorum, bizim Ozark var ortak, onu izleyelim mi bundan sonra yoksa Forumdash'ı mı bekleyelim?şurda sezonun bitimine üç bölüm kaldı biraz gayret etsek olacak bu iş
sen annie with an e izlemiyordun sanırım onunda ikinci sezonunu izlemem lazım.. @Çiğdem- e de o kadar övdük çilli kızı başlamadı bir türlümecburen çilliyi yalnız takip ediyorum
ozark için @Forumdash ı bekleyelim şimdi o gelmeden tüm kaliteli dizileri bitirirsek sonra ortak izlenecek dizimiz kalmazYok onu izlemiyorum, bizim Ozark var ortak, onu izleyelim mi bundan sonra yoksa Forumdash'ı mı bekleyelim?
İyi tamam sen tıfıl kızını izle o zaman, ben de Emma Stone'u izleyeyim. Sen onu izlemişsin zatenozark için @Forumdash ı bekleyelim şimdi o gelmeden tüm kaliteli dizileri bitirirsek sonra ortak izlenecek dizimiz kalmaz
https://www.imdb.com/title/tt5580146/ maniac dizisinden bahsediyorsun sanırım güzel bir dizidir bayağı ağır ilerliyor konuda karışık, kafayı epey yoruyor? ama değiyor yani ben sevdim diziyi hem emma stone haricinde ozark ın gülü julia garner da varİyi tamam sen tıfıl kızını izle o zaman, ben de Emma Stone'u izleyeyim. Sen onu izlemişsin zaten
Dizilere döndüm haberin yok mu. Better Call Saul 3. sezondan başladım dönüşüme. Sezon 4'ü bitirdikten sonra başka dizilere yelken açacağım. Maniac onlardan biri neden olmasın listemde mevcut kendileri.https://www.imdb.com/title/tt5580146/ maniac dizisinden bahsediyorsun sanırım güzel bir dizidir bayağı ağır ilerliyor konuda karışık, kafayı epey yoruyor? ama değiyor yani ben sevdim diziyi hem emma stone haricinde ozark ın gülü julia garner da var
bu diziyi @MEnes e de tavsiye edelim belki felsefe yapmaktan yorulup dizilere başlarçünkü felsefenin yan etkileri şimdiden forumdan arkadaş eksiltmeye başladı
isveçli pis arkadaşımız @Dosi nin forumdan ayrılışı sıvadaşımıza ders olur umarım
kötü yerden dönüş yapmışsınDizilere döndüm haberin yok mu. Better Call Saul 3. sezondan başladım dönüşüme. Sezon 4'ü bitirdikten sonra başka dizilere yelken açacağım. Maniac onlardan biri neden olmasın listemde mevcut kendileri.
Bana göre iyi yerden yaptım ve memnunum bu dönüşten.kötü yerden dönüş yapmışsınbeter sola ben daha uğramam kolay kolaymaniac ı mutlaka izle bencede en azından konu ilginç ve oyuncuları kaçırılacak türden değilozark izliyormuydun ?
ozark konusu ve işlenişi ile direk Breaking bad i çağrıştırıyordu öyle başladık bir kere pişmanda değiliz güzel gitti ilk sezon .. ikinci sezonu ise daha yeni kurcalayacağız kısmetseBana göre iyi yerden yaptım ve memnunum bu dönüşten.Maniac kesin izlerim kaçarı yok. Emma Stone yeterli bir sebep zaten.Ozark izlemedim listeme de almadım henüz.
Bilemiyorum incelemedim daha önce. Ama fena değil gibi duruyor. Tabi listeye alsam da onu izlemem baya sonraları bulacaktır.ozark konusu ve işlenişi ile direk Breaking bad i çağrıştırıyordu öyle başladık bir kere pişmanda değiliz güzel gitti ilk sezon .. ikinci sezonu ise daha yeni kurcalayacağız kısmetse
Ama olan şey bu yani başka ne diyecektimhogatha ilk defa bir şeyleri anlamaya başlamış, o yüzden onu tekrarlamış onaylamış olduk başka da diyecek bir şey yok
şirret hogathaya bizden önce izletmeyelim bölümleri şimdi birde anlamaya başladıki bizim yorumların hepsine ben zaten demiştim aynısını tekrar etmişsin diyecek
Aynen o şirret halleri hiç çekilmiyor zaten, biz bir an önce önüne geçelim onun
9.Bölümüde izledim sezon finaline 1 bölüm kaldışurda sezonun bitimine üç bölüm kaldı biraz gayret etsek olacak bu iş
sen annie with an e izlemiyordun sanırım onunda ikinci sezonunu izlemem lazım.. @Çiğdem- e de o kadar övdük çilli kızı başlamadı bir türlümecburen çilliyi yalnız takip ediyorum
Yavaş git biraz, yetişemiyoruz hızına9.Bölümüde izledim sezon finaline 1 bölüm kaldı@Maskeli Fedai
Ayy vlla kafam darmaduman oldu 7.bölümden bile daha güzeldi şok olucağınız bir şürü şey var yorumumu yapacam ayrı olarak ama yine bir pancar çorbası moduna girdi kafam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?