Cansu Dere Kara Para Yalan Aşk Dizisinde Olacak Mı?

bu diziyi nedense atv`ye yakisdirmiyorum :( atv artik bir aksiyon kanali olmus kurtlar vadisi karadayi kacak tatar ramazan :D

ben onu çok sevdim huzur sokağı da var sadece bu diziler yok bu diziler var diye
aksiyon kanalı olurmu yahu

Star da Kara Para Aşk dizisini istiyor deniyor şimdi de. Biz hala ATV hangi güne koyacak diye düşüneduralım, diziyi Star alacak :)

Yapımcı açıklama yapmadığı sürece artık bu diziyle ilgili haber yapılmasın lütfen baydı...

İçimden geçen tek bir oyuncu var oda Cansu Dere.Gidişata görede o olacak gibi gözüküyor.Hadi inşallah :D

Tuba sosyal medya hesabında n Kara Para Aşk ile ilgili de tweet attı. Projenin iyi olacağından eminmiş ama bir süre dinlenme kararı almış. Demek ki teklif gittiği ve reddettiği yönünde çıkan haberler doğru. Bu sefer de kıl payı kaçırdık Engin&Tuba çiftini izlemeyi desenize... Neyse bir gün olacak umarım. Cansu Dere olayı kesinleşir inşallah Engin&Cansu izleyelim bari bu da hüsran olmasın.

Gündem de olmak için habire haber çıkartmak çok yanlış.. :bağır:

tiwititirde bora aslan duyurdu
şok şok

Akyürek yeni rolü için ya hafif kirli sakallı oynayacak ya top sakallı olacak cesur kendinden emin sporu çok seven zorluklardan korkmayan++

engin akyüreğin yeni imajını 3 hafta içinde göreceksiniz ! anlaşılan sporlar yatıp sporla kalkıyor anlaşılan rolü çok eforlu emek istiyor

Engin Akyürek yeni dizisi için ne kadar değişmiş !!! yeni imajı çok konuşulur !!!!
keşke aşka inandırsaydı senarist bacılar zira onu aşk sahnelerinde görmeyi çok istiyoruz.malum fgsn de göremedik bi türlü.:(

Açıkça çok oyuncu gördüm yeni dizileri için farklı karakter imaja giren Engin Akyürek yeni dizisinde yeni imajı gibisi görmedim fena geliyorresim bu yoksa yeni
şok kokkkkk bu galiba muhteşem olmuş duyrulur

1467306_778884135471439_325610774_n.jpg

Bu dizi tam bir Kanal D ve star tv ye uyar
Dizinin artik böyle haberlerin olmasi bizleri sıkmaya başladı

Eklenen son fotoğraf eski diye hatirliyorum ben ama emin değilim. Ama topsakal ya da kirli sakal olur umarım. Polisi canlandiracagi icin saçlar daha kisa olmali aksiyon sahnelerinde daha kullanisli olur. Elbette imaj değişikliği olacaltir siz hic Engin Akyürek'in ayni imajla baska bir karakteri canlandırdığini gördünüz mu 🙄 Adam her karakterde deri degistiriyor adeta. Oyuncu dedigin boyle olmali Türkiye'nin Johnny Deep'i :X O da her rolde farkli bir imaja bürünür.

Son eklenen fotoğraf yeniyse Engin biran önce o top sakalından kurtulmalı bence hiç yakışmamış :)

Toygar Işıklı dizinin müzik çalışmalarına başlamış bu arada

tiwitir de ilkin tüfekçinin haberine göre dizimiz malesef şubat ayına kaldı
o zaman kesin başlayacaksa dört gözle bekleriz yeter ki başlasın dizi müzikleri hazırlanmaya başlandı galiba oyuncu secimleri bir kaç kişi hariç oyuncular tamam haftaya olmasa aralık ayının son haftası dizi oyuncuları acıklanacak atv ve ay yapım demekki baya önem veriyorlar diziye
bakalım nasıl karşımıza çıkacaklar işllah engin emre tuvana birde başrol bayan oyuncu güzel olsun uyumlu olsun başka bişey istemem biz bekleriz
ilk tanıtım ocak ayının ilk haftasında cıkar
atv o zaman kadar
bu dizileri bitirir bitirmesi lazım
huzur sokağı tatar ramazan ben onu çok sevdim

atv ocak ayından itibaren yayın akışı böyle olur
pazartesi karadayı
salı kaçak
çarşamba kara para yalan aşk
perşembe kurtlar vadisi pusu
cuma piraye
cumartesi bügünün saraylısı doksanlar
pazar cesur hemşire
offff pazartesinden perşembeye kadar
karalar atv ucurur

Seyirciden Kara Para Yalan Aşk'ın İkilisi ''Engin Akyürek ve Tuvana Türkay'' olsun beklentisi !

Son düzenleme:
1458580_692969837390213_8188302_n.jpg
Yok olmaz Azra Akın o diziye olmaz ! Kişiliği,saygısı on numara efendi birisi ..yeni başlayacak dizide oynama ihtimali var o dizi ona uymaz
bora aslan yazmış azra güzelde bu nerden cıktı işllah o degildir
sıktı artık bu konu ay yapım kimi seçmişse onu bir an önce acıklasın bir an önce yazık bize
offffffffffffffffffff

Ekli dosyalar

• 1451495_694622827216378_194032662_n.jpg
    1451495_694622827216378_194032662_n.jpg
    30 KB · Hit: 350