aaa hadi oradan beeeee ne küflenmesi her yıl gençleşiyorum bendünyaya tanıtılıyor şimdi asıl senin son kullanma tarihin geçti küflendin
aaa hadi oradan beeeee ne küflenmesi her yıl gençleşiyorum bendünyaya tanıtılıyor şimdi asıl senin son kullanma tarihin geçti küflendin
de get bizi mi kandırıcanaaa hadi oradan beeeee ne küflenmesi her yıl gençleşiyorum ben
aaa hadi oradan beeeee ne küflenmesi her yıl gençleşiyorum ben
de get meryemin yanına özcan gibi bir yeteneksiz yakışmaz@xemrexxx hayirli uğurlu olsun insallah dizinin senaryosu ve oyuncu kadrosu super olur
Kaderimin yazıldığı güne yaptığı kadroyu bunada yapsa yeter 😉
Meryem de o kadar alacak ne olmuş.vıyy melun sen mahona bak dizisi 3 aliyi
nereden belli daha dizinin kadrosu ve senaryosu yok ortadaMeryem de o kadar alacak ne olmuş.
Yan kadroyu kastettim melun 😉de get meryemin yanına özcan gibi bir yeteneksiz yakışmaz
hayran mıBi kaç hayranı özel bi alkışlama yapmış diye kutlama mı oldu şimdi
Daha sabah paylaştın bunu hatta ben korkmuştum, kendini tekrar ediyon.Ekli dosyayı görüntüle 40377
sultanımın hayranları da ab lik@destere @sokak sanati @mrt-06 @ozgur2113 @HachiKo @gözlemci @KayıpSehir
afişi @cookies hazırlamış zaar mine ve meryem aynı dizidegerçi yapımcıya bakınca @Forumdash ya da @ABAY_06 da olabilir
Ekli dosyayı görüntüle 40376
hayır o afişi paylaşmadım .ss zaten afiş 51 dk önce paylaşılmış ben nasıl sabah paylaşmış olabilirim.ssDaha sabah paylaştın bunu hatta ben korkmuştum, kendini tekrar ediyon.
Ceyda'm varsa izlerim.
Afiş baya iyi olmuş hazırlayanın emeğine sağlıkEkli dosyayı görüntüle 40377
sultanımın hayranları da ab lik@destere @sokak sanati @mrt-06 @ozgur2113 @HachiKo @gözlemci @KayıpSehir
afişi @cookies hazırlamış zaar mine ve meryem aynı dizidegerçi yapımcıya bakınca @Forumdash ya da @ABAY_06 da olabilir
Ekli dosyayı görüntüle 40376
Afişin üstündeki Meryem fotosunu diyorum.hayır o afişi paylaşmadım .ss zaten afiş 51 dk önce paylaşılmış ben nasıl sabah paylaşmış olabilirim.ss
azıcık kalite görüyon işteAfişin üstündeki Meryem fotosunu diyorum.
genel bir sorun var zaar bana da @ozgur2113 ün mentionları gelmiyi@xemrexxx emrecim bazı mentionların gelmiyor yeni görüyorum,Hayranları bilmemde emryem çok iyi duruyor gene
azıcık kalite görüyon iştehem aynısı değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?