Cannes'da Beklenen Gün Geldi

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,446
Puanı
1,060
03 Yapım'ın merakla beklenen Meryem Uzerli'yi dünya kamuoyuna tanıtma faliyetleri başladı.

Muhteşem Yüzyıl ile daha önce gittiği Mıpcom Fuarı için Cannes'a giden Uzerli haberi paylaştığı resimle sosyal medyadan duyurdu.Uzerli'nin fuar bitmeden dünyaca ünlü tv yöneticileri ve yapımcılarla tanışması bekleniyor.

Meryem Uzerli daha sonra dünya basının önünde imza atmak için Dubai'ye gidecek.
10592710_636847863099343_7950643239078662883_n.jpg

@destere @Forumdash @mrt-06 @sürgünüm @Çiğdem- @gizem ak @HachiKo @cookies @*YıldırıM* @denizz19 @yatutarsa @Bully @sokak sanati

Son düzenleme:
Meryem'de uzaklara bakıp bekliyor galiba.:F Fotonun konuyla uyumu muhteşem.:F

Yok artık bak kanallardan sadece Star koştu peşinde diğerleri uğraşmadı Acun hariç yapımcılardanda en fazla 3-5'i teklif vermiştir.:A
onu mu kastettim ben :F dizi my gibi 50-60-70 ülkde yayinlanici her ülkeden kanal yöneticisi kapısında kuyruk olacak:A

ayrıca kaç teklif gitmiş bilemeyiz:X zati meryem gibi bir isme ntc,gold,medyapım vb. şirketler teklif götüremez şansları yok :A

onu mu kastettim ben :F dizi my gibi 50-60-70 ülkde yayinlanici her ülkeden kanal yöneticisi kapısında kuyruk olacak:A

ayrıca kaç teklif gitmiş bilemeyiz:X zati meryem gibi bir isme ntc,gold,medyapım vb. şirketler teklif götüremez şansları yok :A

Sen bilirsin bence.:F

kadın balkonları iyi kullanıyor :oley: bu arada reaksiyon o ka ilgi gördü,meryem de görecek senin kpa arada kaynadı mı ne:A
niye kaynasın :F Reaksiyon daha yeni satilmaya başlıyor. KPA zaten ilgi göreceği yerlere satıldıydı. Senin mbc vs OSN kapiş kapş götürdü diziyi:X Yunanistan bi kaç yer daha varmiş:X

Reaksiyon satildi haberleri yok ayrıca. Sadece konferansta sıra türkiye ye gelmiş ilk reaksiyonun resimleri düşmüş :T:

niye kaynasın :F Reaksiyon daha yeni satilmaya başlıyor. KPA zaten ilgi göreceği yerlere satıldıydı. Senin mbc vs OSN kapiş kapş götürdü diziyi:X Yunanistan bi kaç yer daha varmiş:X

Reaksiyon satildi haberleri yok ayrıca. Sadece konferansta sıra türkiye ye gelmiş ilk reaksiyonun resimleri düşmüş :T:
reaksiyon 5 bölüm oldu satılır elbet daha küçük ağa ile medcezir satılmadı :F

ayrıca kss gittiğnide kpa da ekimde gidecek şov yapacak diyidiler forumdaki bazı isimler nerede biz göremedik :F ben dedim dizi bir araplarda ilgi görür diye oraya da satılmış :F

dizi toplam 28 ülkeye satılmış şu ana kadar kss 40ı geçmiş :A fark ı kıvanç demiyorum farkı akı memnu farkı gümüş :F

reaksiyon 5 bölüm oldu satılır elbet daha küçük ağa ile medcezir satılmadı :F

ayrıca kss gittiğnide kpa da ekimde gidecek şov yapacak diyidiler forumdaki bazı isimler nerede biz göremedik :F ben dedim dizi bir araplarda ilgi görür diye oraya da satılmış :F

dizi toplam 28 ülkeye satılmış şu ana kadar kss 40ı geçmiş :A fark ı kıvanç demiyorum farkı akı memnu farkı gümüş :F
Şov yapacak diye ben de demedim :X Belki son gibi format satar ama ABD olur, Alamanya olur, Rusya olur:X

Son düzenleme: