Caner Cindoruk 'Muhteşem Yüzyıl Kösem' Dizisinde!

Bu adamı görünce aklıma Hanımın Çiftliği geldi, bu arada @Yiğitt TV2'de tekrarları yayınlanıyor sen seviyordun o diziyi. :D

Kötü bir tercih yapmış yine.

Bu adamı görünce aklıma Hanımın Çiftliği geldi, bu arada @Yiğitt TV2'de tekrarları yayınlanıyor sen seviyordun o diziyi. :D

hoşt geldi yine kanalına git sen .ss çağataylı dizi sizin kanalda deniyor iyice ergene bağladınız:A

Üstüm açık olabilir ama alt kısım hep kapalıdır merak etme :F
zaten orası da açık olsa üşütürsün burada böyle çene çalacağına tuvalete koşardın :A

hoşt geldi yine kanalına git sen .ss çağataylı dizi sizin kanalda deniyor iyice ergene bağladınız:A
Daha haberleri yeni alıyorum yeni sezonda bomba gibiymişiz, tüm iddialı projeler bizde resmen. :A TNS düşürmezse yazın favorisi olduğumuz gibi kışın da olacağız. :A

TRT diye diye kanalı batırdın be :D
fetö amcadan eğitim aldım:A vadi kanalsız kaldı indirim yapmadan ortada kalmaya devam eder; trt battı uçankuşa borçları var :A ;tubişe gidecek ödülü meryoşum kaptı lübnanda ; serenaycığımn aydirik yapımdan ayrılmış yerine sinem kobal,ensu soral vb. ezik-çürükler gelmiş onlar da batacak :A bir de şova laf edeyim:A

fetö amcadan eğitim aldım:A vadi kanalsız kaldı indirim yapmadan ortada kalmaya devam eder; trt battı uçankuşa borçları var :A ;tubişe gidecek ödülü meryoşum kaptı lübnanda ; serenaycığımn aydirik yapımdan ayrılmış yerine sinem kobal,ensu soral vb. ezik-çürükler gelmiş onlar da batacak :A bir de şova laf edeyim:A
Bunların hepsi ben yokken olmuş demekki sana uğursuz geliyormuşum. :A

Çok iyi isim olmuş, Caner'i severim. :D

Çok iyi takviye olmuş :)

Güzel takviye olmuş. :)

Üstüm açık olabilir ama alt kısım hep kapalıdır merak etme :F

4.murat sarp levendoğlu olacak gibi :D @batuhankaralar taktikleriyle içeriden bilgi aldım :F zaten metin akdülger o rol için hafif kalır gibi böyle boylu poslu kodumu oturtan memeleriyle de @Çiğdem- @Yiğitt @vadikızı koalisyonunun dikkatini çekecek biri gerekli o role :A @Forumdash @Bully @cookies @MayısKralı

4.murat sarp levendoğlu olacak gibi :D @batuhankaralar taktikleriyle içeriden bilgi aldım :F zaten metin akdülger o rol için hafif kalır gibi böyle boylu poslu kodumu oturtan memeleriyle de @Çiğdem- @Yiğitt @vadikızı koalisyonunun dikkatini çekecek biri gerekli o role :A @Forumdash @Bully @cookies @MayısKralı
Sarp Levendoğlu Nurgül'ün oğlu mu olacak yani çok saçma. :D Partner bile olur onlar :F

Metin Akdülger de çok uymaz role evet ama daha genç cüsseli birini bulmaları lazım Berk Atan gibi mesela, onda da oyunculuk yok işte. :F