xBUGRAx
Emekli
Aaa inş MS de torpil almak için huylarını ab na ortak yapmıyorsundur ayoll biz ne yarışmacılar gördük 7 sezonda ne hilekarlar ayoll
😱 Töbee aklıma gelmedi.
Aaa inş MS de torpil almak için huylarını ab na ortak yapmıyorsundur ayoll biz ne yarışmacılar gördük 7 sezonda ne hilekarlar ayoll
😱 Töbee aklıma gelmedi.
Hhaha Aaa gelsin ayoll herşey deneyeceksiniz @sokak sanati sana taktikler verir bir adam öldürüp gömmediği kalmıştıAaa inş MS de torpil almak için huylarını ab na ortak yapmıyorsundur ayoll biz ne yarışmacılar gördük 7 sezonda ne hilekarlar ayoll
Emre her pazartesi böylemi
Hhaha Aaa gelsin ayoll herşey deneyeceksiniz @sokak sanati sana taktikler verir bir adam öldürüp gömmediği kalmıştı
Aaa şöyle atlayarak baktımda bu videodan hazırlanıyorsan neden tuhaflaştığın belli oldu ayollBen Gülben'in kariyer basamaklarını izledim idolüm çok şey öğretti bana.
En doğru kararı verecektir
Aaa şöyle atlayarak baktımda bu videodan hazırlanıyorsan neden tuhaflaştığın belli oldu ayoll
Hhaha Aaa gelsin ayoll herşey deneyeceksiniz @sokak sanati sana taktikler verir bir adam öldürüp gömmediği kalmıştı
İnş elenmeden önce kafayı sıyırıp gitmezsinBunun 3 videoluk Seda Sayan versiyonunu izledim o ağır geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?