Yiğitin de seni isteyecek hali yok
Yiğitin de seni isteyecek hali yok
Benim gözüm başkasında
Can Yaman kimdi gıı.
Ünlü ettiğimize pişman olduğum bir isim daha.
Adam gayet yerinde konuşmuş niye kıskançlık yapıyorsun
Yazda 2-3 aylık aynı senaryolu dizilerde oynamak dışında ne yaptı da bu açıklamaları yaptı?
Çok abartılı açıklamalar
Kabahat bunda değil, bunu oyuncu diye alıp tepemize çıkaranlarda. Vücut kaslarını iyi geliştirmişsin de beyin kaslarının hali feci.
İlk önce Soytarı'nın Gönül İşleri'nde oynamıştı o yüzden çakma yıldızlar utansın.
bu açıklamalara en iyi tepki Süreyyamdan geldiEgo göremedim . Adam yakışıklı yani.
İki pörsümüs partnerbu açıklamalara en iyi tepki Süreyyamdan geldi@Jonsnow sen niye dissledin kimin kimde gözü var takip edemiyorum artık.ss @Dosi @sokak sanati @Thequeer @gözlemci @Harunnn60 @keeem @MasacRE- @MEnes @S.G.A.T. @DarkLegenD @ozmoturk @MayısKralı
https://twitter.com/x/status/1015576993868517376
Hadsiz,küstah,ırzı kırık,çamur,şirret,namus fukarası,şarlatanİki pörsümüs partner
Öyle diyor ama Sirenin parlağı gel dese koşa koşa giderdi yılanbu açıklamalara en iyi tepki Süreyyamdan geldi@Jonsnow sen niye dissledin kimin kimde gözü var takip edemiyorum artık.ss @Dosi @sokak sanati @Thequeer @gözlemci @Harunnn60 @keeem @MasacRE- @MEnes @S.G.A.T. @DarkLegenD @ozmoturk @MayısKralı
https://twitter.com/x/status/1015576993868517376
Çiğdem bana 2-3 kere evlilik teklif etti ama kabul etmedim. Düşünürüm dördüncüsündeYiğitin de seni isteyecek hali yok
Söz konusu bile olmaz,senin gibi birinin o içi geçmişle ne işi olurÇiğdem bana 2-3 kere evlilik teklif etti ama kabul etmedim. Düşünürüm dördüncüsünde
Aaa inş MS de torpil almak için huylarını ab na ortak yapmıyorsundur ayoll biz ne yarışmacılar gördük 7 sezonda ne hilekarlar ayollHaha buna da katılıyorum.
Benim tatlım,hogatha shop yapmış
Hhahah serhatBu kim? 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?