RüzgarGülü
Favori Üye
Soğuk Baklava. Yada boşver baklavayı bu sıcakta buz gibi havuzda yoldaş olacak kadın
Soğuk Baklava. Yada boşver baklavayı bu sıcakta buz gibi havuzda yoldaş olacak kadın
zaten 20 hazirandaki mesajında soğuk baklava derken daha yazın bunaltıcı sıcaklığı başlamadan baklavayı soğuğa çevirmişsinSemiz Otlu cacık @tekin sağolsun
Yanımda uyuyacak bir kişi ama karşı cins
Uykum gelmişti sadece uyumak istemiştimbir extra nescafe
karşı cins olunca herşeyi kabul etmemek lazım bunun kilolusu var zayıfı var yaşlısı var genci var beyazı var zenci var zencefil var tarçın var
yani konumuza dönersek biraz seçici olmak lazım öyle nefes alsın yeter der gibi olmuş mesajın çok belirsiz
Soğuk yazınca soğuk Baklava geldi aklıma. Yoksa konuya soğan siz menemen yazmaya gelmiştimsoğuk ayran
Bu konuya ne zaman birşey yazmaya girsem konudakini görüp canım çekiyor.Lahmacun bol acılı
bende bu konuya her girdiğimde keşke konu başlığı insanı yeme içme dışında farklı mecralara sürüklemese diye düşünüyorumBu konuya ne zaman birşey yazmaya girsem konudakini görüp canım çekiyor.
Şimdi de buz gibi ayran çekti canım yanına lahmacun
Valla benim de canım çekti
Yoldaşına ne öneriyorsun?Valla benim de canım çektiGöm gitsinBen de bir öğününe vesile olmuş olayım
Aman bir şeyden de eksik kalmaYoldaşına ne öneriyorsun?
Sen genç adamsın 1 tane Magnum 1 (karıştır ikisini) tane istanblue al iç gel foruma. Yemek diyorsan paça seversen iş sevmezsen hamburger söyle sıcakta dışarı çıkmaYoldaşına ne öneriyorsun?
Ok.Sen genç adamsın 1 tane Magnum 1 (karıştır ikisini) tane istanblue al iç gel foruma. Yemek diyorsan paça seversen iş sevmezsen hamburger söyle sıcakta dışarı çıkma
Kalmam, kalmam sana kıymet veriyoruz işte kötü mü yapıyorum.Aman bir şeyden de eksik kalmaSana bir şey önermiyorum çünkü o olay spontane geliştiCanın ne istiyorsa ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?