Şu güzelim görsel kıymasız yenmez ki...Anam bu ne, sanırım ben vegan olmazsam öleceğim...
Şu güzelim görsel kıymasız yenmez ki...Anam bu ne, sanırım ben vegan olmazsam öleceğim...
(olursam*)?Anam bu ne, sanırım ben vegan olmazsam öleceğim...
Vegandım bir süre. Ama vücudumda çok kötü etkiler bıraktı. Çok zayıflayınca mecburen bıraktım.Cidden veganmısın
İşte böyle görseller gördükçe söyleyemiyorum ondan veganlığa acilen başvurmam lazım, nereden oluyor o nüfus müdürlüğüne falan mı gideceğim?Şu güzelim görsel kıymasız yenmez ki...
Yok yok olmazsam.(olursam*)?
Vegandım bir süre. Ama vücudumda çok kötü etkiler bıraktı. Çok zayıflayınca mecburen bıraktım.
@kerem den mi bulaştı?İşte böyle görseller gördükçe söyleyemiyorum ondan veganlığa acilen başvurmam lazım, nereden oluyor o nüfus müdürlüğüne falan mı gideceğim?
Maalesef, topu bana attı...@kerem den mi bulaştı?
Neden sana attı? Vegan olan kendisi sana ne oluyor?Maalesef, topu bana attı...
Neyse doğru yola dönmüşün(olursam*)?
Vegandım bir süre. Ama vücudumda çok kötü etkiler bıraktı. Çok zayıflayınca mecburen bıraktım.
O bırakmış da neslim tükenmesin diye.Neden sana attı? Vegan olan kendisi sana ne oluyor?
Bir üst level iNeyse doğru yola dönmüşünVejetaryanliğa okeyim de veganlık nedir ya
Vegan olunca damak zevkin değişmiyor ki.İşte böyle görseller gördükçe söyleyemiyorum ondan veganlığa acilen başvurmam lazım, nereden oluyor o nüfus müdürlüğüne falan mı gideceğim?
------
Yok yok olmazsam.Eridim şu fotoğrafa vegan olursam canım çekmez.
@kerem den mi bulaştı?
Hayvanlara işkence eden kapitalist firmaları protesto etmek için vegan olmuştum. Halen de nutella, Gutfried gibi markaları satın almıyorum mesela.Neyse doğru yola dönmüşünVejetaryanliğa okeyim de veganlık nedir ya
Kendimi döve döve değiştiririm.Vegan olunca damak zevkin değişmiyor ki.
Hayvanlara işkence eden kapitalist firmaları protesto etmek için vegan olmuştum. Halen de nutella, Gutfried gibi markaları satın almıyorum mesela.
Soya sütü, peyniri falan var. Vegan olmak sanıldığı kadar zor değil.
Veganliğa geçmek için dünyayı yeniden inşa etmek gerekliVegan olunca damak zevkin değişmiyor ki.
Hayvanlara işkence eden kapitalist firmaları protesto etmek için vegan olmuştum. Halen de nutella, Gutfried gibi markaları satın almıyorum mesela.
Soya sütü, peyniri falan var. Vegan olmak sanıldığı kadar zor değil.
Ben kinderci değilim sanırım
Ortadoğu için evet ama Avrupa'da ciddiye alınmayacak şey değil.Veganliğa geçmek için dünyayı yeniden inşa etmek gerekliŞu zamanda abes meşguliyet
Sen türk parası kullanıyor musun?
Akışkan çikolata seversin bence, hemde beyaz çikolatadan bahsediyorsak.Veganliğa geçmek için dünyayı yeniden inşa etmek gerekliŞu zamanda abes meşguliyet
------
Ben kinderci değilim sanırımBu çok boş geliyor bana
Yok bizim burada da ucuz değil.Sen türk parası kullanıyor musun?
Onların etle olan ilşkisi barbeküden öteye geçmiyor çünküOrtadoğu için evet ama Avrupa'da ciddiye alınmayacak şey değil.
O krema değil miAkışkan çikolata seversin bence, hemde beyaz çikolatadan bahsediyorsak.
------
Yok bizim burada da ucuz değil.
O konuda haklısın işte. Bak Alman mutfağına. Sadece jambon, patates ve karnabahardan ibaret.Onların etle olan ilşkisi barbeküden öteye geçmiyor çünküBizim gibi yemek kültürü olsa veganlık diye bişey geçermiydiBÜyük resmi görmuyonuztabiasfasghsajkl
------
O krema değil miPastacı kreaması gibi
Zamanında bana kaliteli çikolatadan anlamazsın demiştin ama sevdiğim şeyle geldin bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?