İlginçmiş.Lavaşının salça soslu olması ve dönere mayonez sıkılması.
İlginçmiş.Lavaşının salça soslu olması ve dönere mayonez sıkılması.
Offfff beee ne güzel ya Hatay'da askerlik yaparkene yemiştim ekmeği biraz kalın oluyor tavuğu ve sosu bol koyuyorlar çabuk doyuyorsun bu şekildeLavaşının salça soslu olması ve dönere mayonez sıkılması.
bol mayonez yazmissin yukarda, canim cekmiyor bu yüzdenSen kendine Hatay dürümü yap
Yaa şunu izle ve yap beğenmezsen bir şey bilmiyorum.bol mayonez yazmissin yukarda, canim cekmiyor bu yüzden
23 dakika 😱 bir ara hizlandirilmis tur ile bakarim ama kapak fotosu istah cekici birazYaa şunu izle ve yap beğenmezsen bir şey bilmiyorum.
10 numara 10
23 dakika olduğuna bakma 15 dakikası boş23 dakika 😱 bir ara hizlandirilmis tur ile bakarim ama kapak fotosu istah cekici biraz
mayonezi sos vs yada girilen yemeklerde yerim zaten ama nasil desem damak tadi burdaki soslara aliskin mayonezi saf olarak katinca yagli gelebiliyor bazen23 dakika olduğuna bakma 15 dakikası boş
Mayonez nasıl sevmez yaaa bir insan Boşver tarifi izle mayonez koymasan da olur.
Az sık o zaman aaaaaaaaaaamayonezi sos vs yada girilen yemeklerde yerim zaten ama nasil desem damak tadi burdaki soslara aliskin mayonezi saf olarak katinca yagli gelebiliyor bazen
KFC'de hiç kova yedin mi onun benzeri işte. İçi tavuk göğsü dışı çıtır cajun diyorlarNugget mı?Nedir bu?
Hiç denemedim ama bir gün sipariş edeceğim.Aklımda bulunsun. Olmadı sen bana hatırlat.KFC'de hiç kova yedin mi onun benzeri işte. İçi tavuk göğsü dışı çıtır cajun diyorlar
Tamamdır şu virüs olayları azalsın hatırlatayımHiç denemedim ama bir gün sipariş edeceğim.Aklımda bulunsun. Olmadı sen bana hatırlat.
Sen yerinde mi yedin?Sipariş etmiyor musun?Tamamdır şu virüs olayları azalsın hatırlatayım
Bu attığım foto Ankara'da Bigos adlı bir yerden sipariş değil yerinde yedim haftada 1 kez falan üni zamanıSen yerinde mi yedin?Sipariş etmiyor musun?
Menünün adı nedir?