- Reaksiyon puanı
- 116,229
- Puanı
- 1,060
Favori sözlükte konusu bile açıldıKürt böreği değil küt böreği
Favori sözlükte konusu bile açıldıKürt böreği değil küt böreği
Tamam tamam bizde ısrar yok zaten İstanbul ile meşhur dünya üzerinde.Yinede çekmedi canım. Zorlamı aaaaaaa
Halk arasında Kürt Böreği olarak daha çok bilindiği için ben de öyle diyorum, fark etmez sonuçta mühim olan mideye gidendir isimler değil.Kürt böreği değil küt böreği
Çooook güzel ya kürt böreği küt böreği olduğunu duyunca hayal kırıklığına uğramıştımTatlı mı 😱
Bu Kürt Böreği. Bildiğin börek ama pudra şekeriyle yeniyor isteğe bağlı, tıpkı çilek gibi.
Yutkunmaktan dilim damağım kurudu.Lahmacun... Şu an olsa şunun hepsini götürürdüm, o derece...
Valla canımızı çektirdin ha 😅Lahmacun... Şu an olsa şunun hepsini götürürdüm, o derece...
Hayaller Gece Yarısı Lahmacun Hayatlar Gece Yarısı Yutkunma 😅 @TolstoyevskiValla canımızı çektirdin ha 😅
Hadi iyisin bir diss’i kaptın bedavadan... Etiketlemiyorum şimdi çekindiğim için ama o isim gereken tepkiyi bırakacaktır görünce...
Tahmin ediyorum kimden bahsettiğini. Ben de etiketlemeyeyim.Hadi iyisin bir diss’i kaptın bedavadan... Etiketlemiyorum şimdi çekindiğim için ama o isim gereken tepkiyi bırakacaktır görünce...
Resim net değil, peynir mi onlar yoksa tatlı mı 😱
Resim net değil, peynir mi onlar yoksa tatlı mı 😱
Peynir ile şarap denememiştim ben de hiç...