'Canım Annem'in Yayın Tarihi ve Yayın Saati Belli Oldu! | TV8

@EmreCan @slhttnmtl @Alos çabuk Dilara'ya bakın (25 ve 39. saniyeler), parlıyor resmen. :bhr:
Yazık sadece 2 saniye görünmüş. :A

Şu güzelliğe adı Yıldız olmazsa hatrım kalır. :A
Screenshot_2022-02-03-19-51-25-354_com.google.android.youtube.jpg

Konu güncel. Yapım şirketi yayın saatini "15.00" olarak yazmış.

Konu güncel. Yapım şirketi yayın saatini "15.00" olarak yazmış.
Şimdiden final konusunu hazırlasam mı ne yapsam :F

Düş Gezginleri'nin günlük dizisini rezil etmişti. Kadro fena değildi. Aşkların En Güzeli imiş adı :)

Romanlı faciaya girmiyorum bile.

Adını Sen Koy'u da 2 hafta yayınlamadan pat kaldırdı.

Uzun sürerse herkes için sürpriz olacak. Ekranda günlük dizi kalmadı Kanal 7 dışında, Kırık Hayatlar'dan daha az izlenmez sanırım :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Düş Gezginleri'nin günlük dizisini rezil etmişti. Kadro fena değildi. Aşkların En Güzeli imiş adı :)

Romanlı faciaya girmiyorum bile.

Adını Sen Koy'u da 2 hafta yayınlamadan pat kaldırdı.

Uzun sürerse herkes için sürpriz olacak. Ekranda günlük dizi kalmadı Kanal 7 dışında, Kırık Hayatlar'dan daha az izlenmez sanırım :A
Bu dizi ve Yeşil Vadinin Kızı sayesinde günlük diziler yeniden yapılmaya başlanır gibi. :A İkisinde izlenecek gibi duruyor. :A

• Güldürdün
Reactions: ozmoturk
  • Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Elif'in Elif'inin dizisi gibi sabah 7'de koyacaklardı, reyting rekoru kırardı Söylemezsem Olmaz ile birlikte :F
Baharı Beklerken'in (Elif'in Beyaz TV'deki dizisi) son bölümleri bizde yayınlanmadı mesela, o yüzden Beyaz TV'ye güven olmaz. :A Umarım Yeşil Vadinin Kızı o kanalda olmaz. :A

• Güldürdün
Sanırım yayın tarihi ertelendi, az önce tv de denk geldim , yakında yazıyordu🤔

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Acun sanırım Yemekteyiz'den sonraya atacak bu diziyi, şu an tekrarı var. Aldığı daha doğrusu alamadığı reytinglere bakınca sürpriz olmayacaktır saat değişimi :)