Başroldeki çocuk Süveyda'nın küçüklüğünü oynayan kız. 😱 Kırmızı Oda yine yapmış yapacağını. @Cervantes
Gözlerin her geçen gün daha da kötüleşiyor.Daha da berbat bir afiş
Doğruları her geçen gün daha iyi görüyorum . Hiç başlamasın dizi daha iyi boşunaGözlerin her geçen gün daha da kötüleşiyor.
Başlayınca göreceksin reytinglerini.Hiç başlamasın dizi daha iyi boşuna
Sektöre oyuncu kazandırmaya devam ediyoruz son hız. Dizide yer alan no-name isimlerin hemen kapılması bile birçok şeyi açıklıyor .Başroldeki çocuk Süveyda'nın küçüklüğünü oynayan kız. 😱 Kırmızı Oda yine yapmış yapacağını. @Cervantes
Söylemezsem Olmaz'a rakip olucakBaşlayınca göreceksin reytinglerini.
Yine en kıytıya atmışlar, yaşlı kadın kadar değeri yok.
İşte kanalın ve yapımcının saçmalığı... Koysa en öne neler olur neler, resmen parlıyor onca kişinin arasından.Yine en kıytıya atmışlar, yaşlı kadın kadar değeri yok.
Ay tabi canım ne demezsin, tam 35'lik görümce.İşte kanalın ve yapımcının saçmalığı... Koysa en öne neler olur neler, resmen parlıyor onca kişinin arasından.
İyi bari bu sefer az biraz değer vermişler yurt dışı için olsa da.@slhttnmtl dikey halinde değişmiş Dilara'nın yeri. Pro TV'de eklenmiş, başlamadan Romanya'ya satıldı galiba. 😱
Ekli dosyayı görüntüle 114039
Yurt dışı garantisi ile 100 bölümü görürüz diye düşünüyorum, Acun'cum saatini değiştirir falan ama bitirmez. Güzel oldu bu.İyi bari bu sefer az biraz değer vermişler yurt dışı için olsa da.
Garibin yüzü gülüyor bazen.Yurt dışı garantisi ile 100 bölümü görürüz diye düşünüyorum, Acun'cum saatini değiştirir falan ama bitirmez. Güzel oldu bu.
7 yıl sonra gülsün bir zahmet.Garibin yüzü gülüyor bazen.