'Canım Annem' Dizisinin Çekimleri Başladı! | TV8

Kimsenin bilmediği insanlar*
IMG_20211215_171006.jpg
IMG_20211215_170945.jpg

ben susuyom fotolar konuşsun...
------

E başka saat yok. :A 16.00'da Zuhal Topal var, sonrasında yarışma özetleri falan yayınlanır. :A
14.00 çok erken yaaaa

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
  • Güldürdün
Reactions: EmreCan
Ben izlicem sne boşver bunları Dilara hanım ve Kayra için değer :A @slhttnmtl @Alos çatlayın patlayın ohhh :A
Google'ı çıkmaza sokan 2 isim için mi çatlayacam :F puhahahahaahaha :F :kiki:
Oh, bir arkadaş çıktı. :A Acun'um da iyi reklamlar yaparsa reytinglerimiz iyi olur ve devam ederiz yolumuza.:Z
------
Nereden biliyorsan da böyle emin konuşuyorsun? 😱 Belki iyi reytingler alacak ki alacak da. :A
Çünkü tutmayacak ondan emin konuşuyorum :F

• Sinir Bozucu
Reactions: Emre Ozansoy
Çoğu oyuncunun bu kadar takipçisi yok. :A Kendileri tanımıyorlar. :A

Bilemiyorum belki Zuhal Topal bittikten sonra da yayınlanabilir. :A
Dilaranın üzerimizde emeği çok mağara sahneleri iyiydi :A Kayra 1 bölümlük bir oyuncuydu bnm için idare ederdi yani :A
Google'ı çıkmaza sokan 2 isim için mi çatlayacam :F puhahahahaahaha :F :kiki:

Çünkü tutmayacak ondan emin konuşuyorum :F
Ne çıkmazı be 😱
100k olsaymış keşke ya, artık pek ünlü olmayan vlogger'lar vb. bu sayılara rahatlıkla ulaşıyor...
Kadının takipçide gözü yok :A

20211216_200109.jpg

Dizinin konusu:
Zeynep annesine çok düşkün masum güzel bir kızdır. Bir gün annesi Cemre kaza geçirir ve ölür. Zeynep üzülmesin diye ona annesinin öldüğünü söyleyemezler. Çünkü doğuştan kalbi delik olan Zeynep bu üzüntüyü kaldıramayacak kadar hasta bir kalbe sahiptir. Zeynep’in annesi ölürken öyle bir iftiraya uğrar ki, bu iftiralara inanan kocası Murat, taparcasına sevdiği eşinden şimdi deli gibi nefret etmektedir. Murat’ın annesi oğlunu, hep evlenmesini arzuladığı Melek ile evlendirmek için şimdi uygun şartlara sahiptir. Zeynep annesinin öldüğünü öğrendiği gece babasının Melek ile evlendirilmek istediğini de öğrenir ve kriz geçirir. Zeynep’in kalbi durmak üzereyken, bir mucize gerçekleşir. Zeynep’in karşısında annesine ikizi kadar benzeyen Nazlı çıkar. Son anda Zeynep’in hayatı kurtulmuştur ve ona anne diye sarılır. Murat şimdi kızı için, nefret ettiği eşine tıpatıp benzeyen Nazlı’ya, Zeynep kalp ameliyatı olana kadar kiralık annesi olmasını teklif eder. Nazlı ve Cemre’nin ikizi olduğunu, Nazlı dahil kimse bilmemektedir. Fakat kader onu bu hakikati öğensin diye oraya göndermiştir.

@EmreCan @Angelica @slhttnmtl @Alos @Ahmed

Son düzenleme: