Star Canımın İçi (2012)

Kaç Puan Verirsiniz?

• Kullanılan toplam oy
    22
İzlemedim o yüzden puan veremiyorum 🤨

• Beğendim
Reactions: mrt-06
Bu da gayet iyiydi ama Perran'ımın en iyi dizisi HAYAT BİLGİSİ'dir net. :bhr:
Kesinlikle canım. :Z

Yine harika konularınla renk kattın canım. :bhr:

Şimdi sen söyleyince izlemek geldi gece YouTube’dan izleyeyim en iyisi. :Z Zaten son zamanlarda Hayat Bilgisi ve Cennet Mahallesi’ne sardım yine bazen bölümleri izliyorum bazen de kısa videolar. :A
O senin renkliliğin gülüm. :bhr:

Kaliteli insan kaliteli diziler izler.. :Z Ben de geceleri nostalji yapıyorum, Karadağlar, Hayat Bilgisi, 7 Numara, AFK'yı izliyorum. :A
------

Bu da gayet iyiydi ama Perran'ımın en iyi dizisi HAYAT BİLGİSİ'dir net. :bhr:

Yine harika konularınla renk kattın canım. :bhr:

Şimdi sen söyleyince izlemek geldi gece YouTube’dan izleyeyim en iyisi. :Z Zaten son zamanlarda Hayat Bilgisi ve Cennet Mahallesi’ne sardım yine bazen bölümleri izliyorum bazen de kısa videolar. :A

Kaliteli insan kaliteli diziler izler.. :Z Ben de geceleri nostalji yapıyorum, Karadağlar, Hayat Bilgisi, 7 Numara, AFK'yı izliyorum. :A

• Harika
Reactions: Özgür

------

Karadağlar mı. 🙄 Hiç sevemedim o diziyi ya bana hep kasvetli geldi. :A Hatırladığım malum sahnesi var o kadar. :A

• İlginç
Nasıl yok 😱

Ekledim seni mi kırcam. :A
------

5 veren şahıs yenilginin acısını sultanımdan çıkarma bence. :A
Etiket yapıp ismimi verebilirsin sevgili şahıs tek 5 veren de benim zaten. 1-2 bölüm izleyip beğenmediğim konusu açmasan hatırlamayacağım diziye 10 puan verecek halim yoktu 5 iyidir işte çok bile ımdb puanı da 5.4 zaten.

• Güldürdün
Etiket yapıp ismimi verebilirsin sevgili şahıs tek 5 veren de benim zaten. 1-2 bölüm izleyip beğenmediğim konusu açmasan hatırlamayacağım diziye 10 puan verecek halim yoktu 5 iyidir işte çok bile ımdb puanı da 5.4 zaten.
Oo kaos kokusu alıyorum çıksın çekirdekler. :A @Dosi

images

• Güldürdün
Reactions: mrt-06 and Dosi
Karadağlar mı. 🙄 Hiç sevemedim o diziyi ya bana hep kasvetli geldi. :A Hatırladığım malum sahnesi var o kadar. :A
Bence çekim ve kurgu anlamında çok farklı bir iş. Şans vermelisin bir daha :A

Kadının Kadir'e saldırdığı sahneyi biliyor musun :A

Oo kaos kokusu alıyorum çıksın çekirdekler. :A @Dosi

images

Forumdaki kaos ortamını sen yeterince karşılıyorsun :A yalnız şu görselleri ben atmayalı çok olmuş :A
Kaosluk bir durum yok aynen, komşularla sıfır sorun politikasıyla geri döndümm. :A

Aykut durumlarda etiketsiz göndermeler yapıyor ya ben de etiketlemiyim nasıl olsa görür dediydim.. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat and Dosi
Kaosluk bir durum yok aynen, komşularla sıfır sorun politikasıyla geri döndümm. :A

Aykut durumlarda etiketsiz göndermeler yapıyor ya ben de etiketlemiyim nasıl olsa görür dediydim.. :A

Bak son seçenek sayesinde 9 kişi katılmış oldu anketinide :A bonus seçenek herzaman aklında bulunsun.

• Harika
Severek izlerdim. Sanırım dizinin zamanlaması kötü olmuştu. Havanın geç karardığı dönemlere denk gelmişti ve dolayısıyla iyi reytingler alamamıştı saatinden dolayı :(

• Harika