Kesinlikle canım.Bu da gayet iyiydi ama Perran'ımın en iyi dizisi HAYAT BİLGİSİ'dir net.
O senin renkliliğin gülüm.Yine harika konularınla renk kattın canım.
Şimdi sen söyleyince izlemek geldi gece YouTube’dan izleyeyim en iyisi. Zaten son zamanlarda Hayat Bilgisi ve Cennet Mahallesi’ne sardım yine bazen bölümleri izliyorum bazen de kısa videolar.
Kesinlikle canım.Bu da gayet iyiydi ama Perran'ımın en iyi dizisi HAYAT BİLGİSİ'dir net.
O senin renkliliğin gülüm.Yine harika konularınla renk kattın canım.
Şimdi sen söyleyince izlemek geldi gece YouTube’dan izleyeyim en iyisi. Zaten son zamanlarda Hayat Bilgisi ve Cennet Mahallesi’ne sardım yine bazen bölümleri izliyorum bazen de kısa videolar.
Karadağlar mı. 🙄 Hiç sevemedim o diziyi ya bana hep kasvetli geldi. Hatırladığım malum sahnesi var o kadar.Kesinlikle canım.
O senin renkliliğin gülüm.
Kaliteli insan kaliteli diziler izler.. Ben de geceleri nostalji yapıyorum, Karadağlar, Hayat Bilgisi, 7 Numara, AFK'yı izliyorum.
------
Kesinlikle canım.
O senin renkliliğin gülüm.
Kaliteli insan kaliteli diziler izler.. Ben de geceleri nostalji yapıyorum, Karadağlar, Hayat Bilgisi, 7 Numara, AFK'yı izliyorum.
Etiket yapıp ismimi verebilirsin sevgili şahıs tek 5 veren de benim zaten. 1-2 bölüm izleyip beğenmediğim konusu açmasan hatırlamayacağım diziye 10 puan verecek halim yoktu 5 iyidir işte çok bile ımdb puanı da 5.4 zaten.Nasıl yok 😱
Ekledim seni mi kırcam.
------
5 veren şahıs yenilginin acısını sultanımdan çıkarma bence.
Oo kaos kokusu alıyorum çıksın çekirdekler. @DosiEtiket yapıp ismimi verebilirsin sevgili şahıs tek 5 veren de benim zaten. 1-2 bölüm izleyip beğenmediğim konusu açmasan hatırlamayacağım diziye 10 puan verecek halim yoktu 5 iyidir işte çok bile ımdb puanı da 5.4 zaten.
Kaosluk bir durum yok arkadaş herkesten 10 puan falan bekliyor ben de neden 5 verdiğimi açıkladım hepsi bu
Forumdaki kaos ortamını sen yeterince karşılıyorsun yalnız şu görselleri ben atmayalı çok olmuş
Bence çekim ve kurgu anlamında çok farklı bir iş. Şans vermelisin bir dahaKaradağlar mı. 🙄 Hiç sevemedim o diziyi ya bana hep kasvetli geldi. Hatırladığım malum sahnesi var o kadar.
Etiket yapıp ismimi verebilirsin sevgili şahıs tek 5 veren de benim zaten. 1-2 bölüm izleyip beğenmediğim konusu açmasan hatırlamayacağım diziye 10 puan verecek halim yoktu 5 iyidir işte çok bile ımdb puanı da 5.4 zaten.
Kaosluk bir durum yok aynen, komşularla sıfır sorun politikasıyla geri döndümm.Forumdaki kaos ortamını sen yeterince karşılıyorsun yalnız şu görselleri ben atmayalı çok olmuş
Kaosluk bir durum yok aynen, komşularla sıfır sorun politikasıyla geri döndümm.
Aykut durumlarda etiketsiz göndermeler yapıyor ya ben de etiketlemiyim nasıl olsa görür dediydim..
Evet teşekkürler Bundan sonra izlemedimi eklerimBak son seçenek sayesinde 9 kişi katılmış oldu anketinide bonus seçenek herzaman aklında bulunsun.
İlk bölümünü YouTube'dan izlemiştim sanırım ilk 3 bölümü de orada var ama kalan kısmını nereden bulabilirsin hiçbir fikrim yok.Bu diziyi nereden bulabilirim ? Canımın içi dizisini