Hal ve hareketlerinle belli ediyorsun Mahlleni gösterdim sana bana halbildirmeye kalkıyorsun Sana dedim ben geldiğin yeri unutturmucam diye.Utandığımı kim söylemiş??
Yeter!!!!
Hal ve hareketlerinle belli ediyorsun Mahlleni gösterdim sana bana halbildirmeye kalkıyorsun Sana dedim ben geldiğin yeri unutturmucam diye.Utandığımı kim söylemiş??
@serhatt utanmaz ki utanınca zehirlerKenar mahallanin gülü değilmiydin sen?? Hani geldiğin yerden utanmazdın
Benim antikor bağişikliğim var onun her zehrine@serhatt utanmaz ki utanınca zehirler
Sen böyle basitliklerle kendini kandır, sen bana unutturmayacağım diyorsun da ona gerek yok çünkü ben kendim unutmuyorum.Hal ve hareketlerinle belli ediyorsun Mahlleni gösterdim sana bana halbildirmeye kalkıyorsun Sana dedim ben geldiğin yeri unutturmucam diye.
Yeter!!!!
Hatırlıyordun neden kabullenmedin Arif'in dükkanının önunde oldugunu @AlosSen böyle basitliklerle kendini kandır, sen bana unutturmayacağım diyorsun da ona gerek yok çünkü ben kendim unutmuyorum.
Öyle bir dükkanın önünde durmadığım için olabilir mi??Hatırlıyordun neden kabullenmedin Arif'in dükkanının önunde oldugunu @Alos
Senin durdugun dükkan o değil zaten. Temsili söyledim Daha beter bi yerdi.Öyle bir dükkanın önünde durmadığım için olabilir mi??
Hırsından kuduruyorsun değil mi? Varoştan gelmek bir ayıp değil, sen zengindin de insan değildin.Senin durdugun dükkan o değil zaten. Temsili söyledim Daha beter bi yerdi.
hahahaha insanlıktan nasip almadan bana insaliği öğretmeye kalkıyor dilber!!!Hırsından kuduruyorsun değil mi? Varoştan gelmek bir ayıp değil, sen zengindin de insan değildin.
Senin boş ve asılsız konuşmalarını dinlerken aynı böyle oluyorum. YORUYORSUUUUUUNNN...hahahaha insanlıktan nasip almadan bana insaliği öğretmeye kalkıyor dilber!!!
nafakanı kesince senSenin boş ve asılsız konuşmalarını dinlerken aynı böyle oluyorum. YORUYORSUUUUUUNNN...
Ekli dosyayı görüntüle 116131
Üç kuruş nafakana ihtiyacım yok ki, tüm tapuların bende.nafakanı kesince sen
Haftaya tapu dairesine gidiyorum. Bakalım neyi (ç)almişin. Dilinden düşürmediğin neymiş.Üç kuruş nafakana ihtiyacım yok ki, tüm tapuların bende.
Kendi elinle benim üstüme verdin, ne ara unuttun of.Haftaya tapu dairesine gidiyorum. Bakalım neyi (ç)almişin. Dilinden düşürmediğin neymiş.
Ben mafyaları düşürürüm ağıma be sen ne diyorsun.Dizinin kadrosuna @serhatt katılıp mafyaların eline düşebilirdi
Kötü yola düşürmesinler seni deBen mafyaları düşürürüm ağıma be sen ne diyorsun.
İyiyle işim yok ki benim.Kötü yola düşürmesinler seni de
Bu diziyi izliyor muydun?