'Camdaki Kız' Uyarlaması İçin Hangi İsimle Görüşülüyor? | Kanal D

İkinci bir Meliha-Necdet vakası. :A

Başrol olmayacağı için sorun olmaz, ama anlaşırsalar rolü önemli olur burada baya. Keşke geçen hafta hikayesi biten bir ikiliyi, 1-2 ay sonra aynı dizide görmesek. :T:

Kırmızı Oda da doyamamıştım az az sahneleri oluyordu burda olacak olmasına çok sevindim burda doya doya izleyebilirim :D

Aa yeni konuymuş bu, ben de başlıktan ilk Burcu ile alakalı konu sandım :A mobilden de malum tarih yazmıyor.

Başrol eğer bu kişi olacaksa izlemem büyük olasılıkla.

Aa yeni konuymuş bu, ben de başlıktan ilk Burcu ile alakalı konu sandım :A mobilden de malum tarih yazmıyor.

Başrol eğer bu kişi olacaksa izlemem büyük olasılıkla.
Yok, eski konu değil. :A "Feyyaz Şerifoğlu Hangi Dizi İle Görüşüyor?" diyecektim başlığa ama pek tanınmıyor oyuncu. O yüzden böyle yaptım, önceki konu ile arka arkaya açıldığı kötü oldu ama. :(

Başrol için olduğunu zannetmiyorum. Ki öyle olsa Uraz Kaygılaroğlu için olumsuz olduğu belirtilirdi.

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Angelica and Dosi
Yok, eski konu değil. :A "Feyyaz Şerifoğlu Hangi Dizi İle Görüşüyor?" diyecektim başlığa ama pek tanınmıyor oyuncu. O yüzden böyle yaptım, önceki konu ile arka arkaya açıldığı kötü oldu ama. :(

Başrol için olduğunu zannetmiyorum. Ki öyle olsa Uraz Kaygılaroğlu için olumsuz olduğu belirtilirdi.
Gün boyu başlığı gördüm ama eskidir diye tıklamadım :A şimdi biraz yorum okuyayım diye tıklayınca gördüm :A
Haklısın, başlık işleri bazen zor olabiliyor.
Uraz dizide olacaksa şans veririm :A onu bilmiyordum. Yada girmişsem konuya dikkat etmemişim.
Sebep. :A Burcu yeter tek başına. :A
Tek başına yetmediği için yazdım herhalde :A

Gün boyu başlığı gördüm ama eskidir diye tıklamadım :A şimdi biraz yorum okuyayım diye tıklayınca gördüm :A
Haklısın, başlık işleri bazen zor olabiliyor.
Uraz dizide olacaksa şans veririm :A onu bilmiyordum. Yada girmişsem konuya dikkat etmemişim.

Tek başına yetmediği için yazdım herhalde :A
Yoo yeter yani yetmeli. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam