O da çok iyi isim.Devrim Yakut da rol alacakmış.
O da çok iyi isim.Devrim Yakut da rol alacakmış.
Hülya Avşar uğursuz bir isim değil ki? Aksine isim olarak projedeki en büyük ve en merak uyandıran kişi.İşler öyle ilerlese Masumiyet'in Hülya Avşar yüzünden 1-2 reyting alması lazımdı sakin.
Ne ne ne? Bak bu olmadı işte.Enis Arıkan'ın da yer alacağı söyleniyormuş dizide.
@slhttnmtl @Angelica @xBUGRAx @mesmeso61 @haluk792 @Özgür @Angelica @seyfullXh
bayağı sürpriz kişiler olacak dizide demek ki.Enis Arıkan'ın da yer alacağı söyleniyormuş dizide.
Neden, sevmiyor musun? 😱Ne ne ne? Bak bu olmadı işte.
Seviyorum da bu diziye yakışmaz her anlamda ya.Neden, sevmiyor musun? 😱
Haa. Kırmızı Oda'ya konuk olacak denilmişti bir ara, o bile olsa ona razı olurdum.Seviyorum da bu diziye yakışmaz her anlamda ya.
Enis Arıkan'ın da yer alacağı söyleniyormuş dizide.
Hiç bir fikrim yok abla ya.Aa ben severim onu ya ne rolde olur acaba
Ben şok. Memlekette oynatacak komedi dizisi kalmadı sonra yok Kırmızı Oda yok Camdaki Kız.Haa. Kırmızı Oda'ya konuk olacak denilmişti bir ara, o bile olsa ona razı olurdum.
Hiç bir fikrim yok abla ya.
Ama şöyle bir gerçek var bu sezon. Genellikle komedi yapımlarından oynayan oyuncular bu sezon dram da döktürüyor. Enis'te aynısını yapar.Ben şok. Memlekette oynatacak komedi dizisi kalmadı sonra yok Kırmızı Oda yok Camdaki Kız.
Sonuçta ikisi de son dönemde oyunculukla değil magazinsel kimlikleriyle daha ön planda. Aralarında pek fark göremiyorum.Hülya Avşar uğursuz bir isim değil ki? Aksine isim olarak projedeki en büyük ve en merak uyandıran kişi.
Oyunculuğunu değil, sunuculuğunu seviyorum ben.Oyunculuğunu severim ya ay çok merak ettim he
O aklıma geldi aslında Demet Akbağ, Binnur Kaya, Ezgi Mola hep gözümün önünden geçer de bu konularda, Enis'de o yetenek var mı bi onu çözemedim.Ama şöyle bir gerçek var bu sezon. Genellikle komedi yapımlarından oynayan oyuncular bu sezon dram da döktürüyor. Enis'te aynısını yapar.
Tam hatırlamıyorum ama bir canlı yayında "bende çok güzel ağlıyorum" deyip ağlamıştı. Haa, dizinin komik karakteri de olabilir.O aklıma geldi aslında Demet Akbağ, Binnur Kaya, Ezgi Mola hep gözümün önünden geçer de bu konularda, Enis'de o yetenek var mı bi onu çözemedim.
O aklıma geldi aslında Demet Akbağ, Binnur Kaya, Ezgi Mola hep gözümün önünden geçer de bu konularda, Enis'de o yetenek var mı bi onu çözemedim.
Tam hatırlamıyorum ama bir canlı yayında "bende çok güzel ağlıyorum" deyip ağlamıştı. Haa, dizinin komik karakteri de olabilir.
@Angelica Nalan'ın kayınbiraderi Sedat karakteri olabilir diye bir yorum gelmiş Twitter'da.