'Camdaki Kız' Dizisine Sürpriz İsimler Dahil Oldu! | Kanal D

Şimdi yine saçma sapan yere çekilmesin de Tamer Levent ve Nur Sürer gibi değerli isimlerin resmi eklenmemiş merak ettim. Başlıkta da isimleri geçmeli sonunda dünkü yeni yetme değiller.

Ogm artık şu dizinin adını degistirsen diğer dizilerin gibi 😅

Ama şöyle bir gerçek var bu sezon. Genellikle komedi yapımlarından oynayan oyuncular bu sezon dram da döktürüyor. Enis'te aynısını yapar. :A
O aklıma geldi aslında Demet Akbağ, Binnur Kaya, Ezgi Mola hep gözümün önünden geçer de bu konularda, Enis'de o yetenek var mı bi onu çözemedim. :A

O aklıma geldi aslında Demet Akbağ, Binnur Kaya, Ezgi Mola hep gözümün önünden geçer de bu konularda, Enis'de o yetenek var mı bi onu çözemedim. :A
Tam hatırlamıyorum ama bir canlı yayında "bende çok güzel ağlıyorum" deyip ağlamıştı. :A Haa, dizinin komik karakteri de olabilir. :F

@Angelica Nalan'ın kayınbiraderi Sedat karakteri olabilir diye bir yorum gelmiş Twitter'da.

• Güldürdün
Reactions: Angelica

Olmaz mı harika oyunculuğu var :D

Tam hatırlamıyorum ama bir canlı yayında "bende çok güzel ağlıyorum" deyip ağlamıştı. :A Haa, dizinin komik karakteri de olabilir. :F

@Angelica Nalan'ın kayınbiraderi Sedat karakteri olabilir diye bir yorum gelmiş Twitter'da.

Hımm hadi bakalım bekliyoruz :D