İzleme be sende.Çile10 dakka önce bitti @Aserat
Yok be bu sezon iyiİzleme be sende.Vaktine yazık..
Hande'den başkası olamam zaten beni iyi tanımışsın.Yok be bu sezon iyiHande Ataizi sahneleri çok daha iyiGeçenlerde bi yere yazmiştim Hande'ye daha çok yazsınlar diye şimdi 11'leri görüyorBence sen de izle Hande sen olabilirsin
Neler yapmıyor ki RTÜK'ün el verdiğince herşeyi yapıyorHande'den başkası olamam zaten beni iyi tanımışsın.
Eee napıyor ki Hande bu kadar izleniyor?
Takdir ediyorum, yapsın yakışıyor çünkü.Neler yapmıyor ki RTÜK'ün el verdiğince herşeyi yapıyor
Tövbe de laaanZor geçer o kitle.Dikkat et de CK'yı total zirvesinden indirmesin.
Merak etme Demir'in ölümü sayesinde 7 küsür aldı, bundan sonrasında alacağını sanmam.Tövbe de laaan
İlk 45'dakkası öyle geçti belki daha uzun olsaydı dokunaklı cekselerdi daha yuksek alırdıMerak etme Demir'in ölümü sayesinde 7 küsür aldı, bundan sonrasında alacağını sanmam.
Aşırı yüzeysel geçtiler bu neyin düşmanlığı anlamadım.İlk 45'dakkası öyle geçti belki daha uzun olsaydı dokunaklı cekselerdi daha yuksek alırdı
Dedikoduyu duyuran da haber paylaşmadı dahaAşırı yüzeysel geçtiler bu neyin düşmanlığı anlamadım.
Ne haberi be?Dedikoduyu duyuran da haber paylaşmadı daha
Setteki kavgayı diyorumNe haberi be?
Adam diziden ayrıldı daha ne olacak.Setteki kavgayı diyorum
Murat'cım parasını alsın da gerisi teferruatAdam diziden ayrıldı daha ne olacak.Belki dava iptal falan olduysa.
Almadığını nerden biliyorsun?Murat'cım parasını alsın da gerisi teferruat
Almadi mi dedimAlmadığını nerden biliyorsun?
Almamış gibi konuştun kör bunak. .ssAlmadi mi dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?