K ile başlayıp ıraç ile biten şahsın Fransa şubesi.Bunu sen mi diyorsun. 😱 Sıkışınca OK, yav he he diyen sensin ben sadece şu an dedim sana boş yapıyorsun diye.
Malum kişi kim be şifreli konuşma.
K ile başlayıp ıraç ile biten şahsın Fransa şubesi.Bunu sen mi diyorsun. 😱 Sıkışınca OK, yav he he diyen sensin ben sadece şu an dedim sana boş yapıyorsun diye.
Malum kişi kim be şifreli konuşma.
Direk Mathias desene.K ile başlayıp ıraç ile biten şahsın Fransa şubesi.
Kıraç demek istiyorum ne yapçan.Direk Mathias desene.Bence yeni bir menajer şarttı zaten, umarım güzel olur.
Kıraç'a ciddi yakışmıyor o tarz.Bizim ekip kadar olmasa da evet.Orada Kıraç'ın burada Andrea'nın kısa paçaları göz kanatıyor ama.ss
Andrea'nın sevgilisi işte.Kötü demiyorum zaten ama bizim oyuncular tanıdık isimler olunca normal.Fransız olsam tam tersini derdim.
Bu arada Gabriel'in yanındaki kadın kim merak ettim.
Hayır be Collette sarışın ve resimdeki kadından daha genç.Kıraç'a ciddi yakışmıyor o tarz.
Andrea'nın sevgilisi işte.
Boyamış işte saçlarını.Hayır be Collette sarışın ve resimdeki kadından daha genç.
Of saçmalıyorsun artık ne yapıyorsan yap ister Kıraç de ister başka bir şey.Kıraç demek istiyorum ne yapçan.
Ay tamam be ne kızıyorsun.Of saçmalıyorsun artık ne yapıyorsan yap ister Kıraç de ister başka bir şey.
Yüzü falan da farklı bilemedim.Boyamış işte saçlarını.
Asansörün önüne odaklandım direkt.
4. sezonun genel özetini Türkçeye çevirdim buyrun.Harika görünüyorlar.
3. sezonda, Andrea ve Gabriel, Mathias'a karşı verdikleri hukuk savaşını kazanmış, Camille ve Herve'in çifte menajerliği açığa çıkmıştı. 4 ay sonra, Andrea idari müdür koltuğuna oturmuştur. Gücün kendi elinde olması hoşuna gitse de yeni sorumlulukları yüzünden başını kaşıyacak vakti yoktur; çünkü Mathias'ın oyuncularının, ASK'taki menajerleri, ajanstan ayrılmakla tehdit etmesi yüzünden zor zamanlar yaşanmaktadır. Mathias ve Noemie gelecek planlarını gizli tutmaya devam ederken diğer menajerler de onları kapabilmenin peşindedir. Camille, Sofia'nın menajeri olmuştur ve işle arkadaşlığı birbirinden ayırmak zorundadır. Herve ise kamera karşısına geçeceği bir projeden teklif alınca hayatını sorgulamaya başlar.
ASK cesur ve tehlikeli seçimlerle yüzleşmeye hazırlanırken Gabriel'in endişelerine rağmen, Starmedia'dan Elise Formain adlı yeni ve kıdemli bir menajer de Andrea'nın dümeninde olduğu ajansta işe alınır. Bu gemi ya batacak ya da çıkacaktır.
Afişteki kadın yeni menajermiş işte.4. sezonun genel özetini Türkçeye çevirdim buyrun.
Ben de öyle dedim ama @mesmeso61 Collette'in saçını boyattığında ısrarcıydı.Afişteki kadın yeni menajermiş işte.Güzel bir sezon olacak.
Ay Yapım bak da dizi gör dizi. Adamlar 6 bölümde neler yapıyor bizimkiler de daha 8 bölümde bir hikaye oluşturamadı.4. sezonun genel özetini Türkçeye çevirdim buyrun.
İzlemiştim dün, özlemişim tüm ekibi.
Ben de öyle ama aradan geçen zamanda bizim kadroya o kadar alışmışım ki ilk izleyişte yadırgadım biraz.İzlemiştim dün, özlemişim tüm ekibi.
Cuma başlarım sanırım. Perşembe finaller bitiyor çünkü.Kazara final bölümüyle ilgili spoiler aldım ve yıkıldım.Siz ne zaman başlayacaksınız.@Özgür @mesmeso61
Ben de nasılsa 6 bölüm diye benimkiler başlamadan önce araya sıkıştırayım dedim ama şu öğrendiğim şey hoş olmadı.Cuma başlarım sanırım. Perşembe finaller bitiyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?