Sen izleyip yorumla da sıklığı fark etmez.Her bölüm için yapamam belki sezon sezon yorumlarım.
Sen izleyip yorumla da sıklığı fark etmez.Her bölüm için yapamam belki sezon sezon yorumlarım.
Birazdan uyuyacam ama gündüz başlayacam ve yorumumu göreceksin.Sen izleyip yorumla da sıklığı fark etmez.Bu gece bir bölüm izlemekle başlayabilirsin.
Birazdan uyuyacam ama gündüz başlayacam ve yorumumu göreceksin.
Aşksın.Koş gel 2.bölümü izledim.@Aserat
Dizi cidden çok iyi ya.
Bu bölümdeki o iki yaşlı oyuncu için çekişmeleri ve en sonunda olayın ikisinin de lehine olması çok iyiydi.
Yeni gelen çocuk meğer Mathias’ın oğluymuş. 😱 Camille de kızıymış. 😱 Ben ilk bölümü izleyeli baya uzun zaman oldu ama ilk bölümdeki konuşmalarında kızı olduğuna dair bir şey yoktu gibi.Kafam karıştı.
Ya işte o Gabor denilen yönetmen yerine Çağan Irmak olur.Aşksın.
Bizde 2. bölüme Çağan Irmak konuk olacak galiba buradaki sıralamayla gitmeyecek hikayeler.İkinci cümledeki kısmı da Ahsen ve Denizcan çift olacağı için biraz değiştirirler yoksa fanlar yıkar ortalığı.
Ha olabilir ben bazı detayları unutmuşumdur.Ya işte o Gabor denilen yönetmen yerine Çağan Irmak olur.İki tane de yaşlı oyuncu gelir.
Olsa çok güzel olur ya.Ha olabilir ben bazı detayları unutmuşumdur.Ne bileyim 3. bölümden bile konuk haberi gelince 2'de bir tek o olur sandım.
Keşke yaşlı oyuncular Hümeyra ve Işıl Yücesoy olsa çünkü orijinaldeki isimlerin şarkıcılık geçmişi falan da vardı. Çağan Irmak'la da bağı olan isimler zaten.
Umarım olur ben durduk yere yükseldim.Olsa çok güzel olur ya.Ben orijinaldeki o iki oyuncuyu da çok sevdim.
Yarından itibaren başlayacağım artık.Survivor bitince mi izlersin nasıl ayarlayalım.@Özgür
Her dediğine katılıyorum.1x1
Dizi çok güzel içine çekti beni. Oyuncuları bizimkilerin yerine koyarak izleyince daha çok bağlandım. Keşke bizim dizi de süre olarak bu kadar uzunlukta olabilse.
Canan Ergüder Andrea rolüne cuk oturacak. Ayşenil Şamlıoğlu'da Arlette rolüne yakışır. Mathias rolüne tip olarak Uğur Çavuşoğlu daha iyi olurmuş ama oyunculuk olarak Barış Falay uçurur. Fatih Artman Gabriel gibi bir rolde çok iyi olur.
Fransız yapımı olduğu için ünlü oyuncuları tanıyorum ama bizim Ay Yapım'ın oyuncu havuzuna güvendiğim için her bölüm yıldızlar geçidi bekliyorum. Orjinalinden sonra bizimki için daha da heyecanlandım.
1x1
Dizi çok güzel içine çekti beni. Oyuncuları bizimkilerin yerine koyarak izleyince daha çok bağlandım. Keşke bizim dizi de süre olarak bu kadar uzunlukta olabilse.
Canan Ergüder Andrea rolüne cuk oturacak. Ayşenil Şamlıoğlu'da Arlette rolüne yakışır. Mathias rolüne tip olarak Uğur Çavuşoğlu daha iyi olurmuş ama oyunculuk olarak Barış Falay uçurur. Fatih Artman Gabriel gibi bir rolde çok iyi olur.
Fransız yapımı olduğu için ünlü oyuncuları tanıyorum ama bizim Ay Yapım'ın oyuncu havuzuna güvendiğim için her bölüm yıldızlar geçidi bekliyorum. Orjinalinden sonra bizimki için daha da heyecanlandım.
O zaman hemen izleyip yetişin uyarlama başlamadan önce.Her dediğine katılıyorum.Hatta izlerken Uğur Çavuşoğlu’na ben de çok benzettim.
@Özgür'e dizi nasıl izlenir dersi vereceksin anlaşılan.1x2
Ay Yapım lütfen Samuel'i Çetin Tekindor oynasın. İlk bölümden beri aklımda sadece o var.
Dizi gerçekten beni çok mutlu ediyor. Özellikle Andrea ve Gabriel sahnelerini izlerken zevk alıyorum. Ama benim favorim Mathias. Böyle hırslı ve şerefsiz karakterleri acayip seviyorum. Tam Barış Falay'lık bir karakter.
Napayım günlerdir bir şey izleyemiyorum sıcaktan mı ne artık.
Sıcak mıcak anlamam o teaser'dan sonra jet hızıyla izlenecek.Napayım günlerdir bir şey izleyemiyorum sıcaktan mı ne artık.
Sen bu hızla iki günde bitirirsin.1x3
Mathias abim yine tüm karizmasıyla büyüledi beni. Arlette'nin daha çok rolü olsa iyi olur. Gabriel azıcık aklın varsa hiç beklemeden Sofia'ya yürürsün koçum. Andrea'da bu sefer sert kayaya çarptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?