Business Uçmayı Ayıplıyorum!

The_Erinch

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
39,501
Puanı
1,060
Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alatonun söylediği bir cümle yakın dönemde magazin sayfalarını ve sosyal medyayı meşgul etmeye başladı.

1747556733651.png

Alaton:' Business’la uçmayı ayıplıyorum yani hakikaten ayıplıyorum çünkü uçağın biliyorsun önü de arkası da aynı yere iniyor. Onun için büyük bir savurganlık gibi sanki. Mecbur değilsin. Şimdi mesela birkaç saat sonra tarım için toplantımız var, Denizli’ye uçacağım. Tabii ki ekonomide uçacağım. Yani ne alakası var? Niye business’ta oturayım? Anlamsız geliyor, manasız. Savurganlık… İhtiyacım yok.”

Sosyal medyada pek samimi görülmeyen açıklamalara,destek verenlerde oldu.

Peki sizin bu konuda fikriniz var mı?

Mantılı dediği ama sonuçta herkesin kendi Fikri kendi düşüncesi. Uçak aynı yere ucsa da kalite farkı var. Mercedes ile Renault aynı mi değil? :D

• Aynen
Reactions: The_Erinch
Saçma buldum. Özellikle uzun süreli uçuşlarda business bir çok kolaylık sağlıyor. Geniş koltuklar, genellikle bebek, horlama sesleri yok, yormayan yolculuk. Tatile çıkıyorsanız ekonomi sizin bir gününüzü alır, kendinize gelemezsiniz. Business uçtuysanız uykunuzu almış, kafanızı dinlendirmiş şekilde gününüze devam edersiniz. Arada uçuk fiyat farkı yoksa business uçmak daha mantıklı.

Saçma buldum. Özellikle uzun süreli uçuşlarda business bir çok kolaylık sağlıyor. Geniş koltuklar, genellikle bebek, horlama sesleri yok, yormayan yolculuk. Tatile çıkıyorsanız ekonomi sizin bir gününüzü alır, kendinize gelemezsiniz. Business uçtuysanız uykunuzu almış, kafanızı dinlendirmiş şekilde gününüze devam edersiniz. Arada uçuk fiyat farkı yoksa business uçmak daha mantıklı.
Abartı buldum. Nereye 1 gününü alıyor yorgunluk sanki Tayland Pattaya ya 18 saat uçuyor :F

Bir uçağa binelim de önce biz hiç binmedik daha:A

Tam bilmiyorum ama dediğin mantıklı geldi kısa süreli değil ama uzun süreli yolculuklarda paran varsa daha iyi bir konfor gayet tercih edilebilir.

Uzun süreli yolculuklarda imkanınız varsa tercih edilebilir.

1 saat bile sürmeyen lık İzmir - İstanbul da belki gereksiz ama İstanbul - Endonezya da tercih ederdim 😁😁😁 9 saat.

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Abartı buldum. Nereye 1 gününü alıyor yorgunluk sanki Tayland Pattaya ya 18 saat uçuyor :F
bir gününü değil uçtuğun günü. ülke içi uçmuyorsan zaten en az 3 saat gidersin muhtemelen. Buradan Türkiye'ye bile 2.5 saat. Sabah 4 saat yol yapsan 1 saat gidiş geliş pasaport kontrolü. Otele giriş falan. Saat 6 oluyor zaten. Yorucu 4 saatten sonra uyur kalırsın o akşam da çöpe gider. :D Bu arada THY'yi baz alıyorsan onlar dünyanın en iyilerinden, fiyatları da çok uçuk. Business fiyatına ekonomi bileti satıyorlar. Onlardan almaya tabi değmez ama çok fark yoksa business almak daha mantıklı gözüm. :D

Endonezya yolcusu mu var yoksa aramızda :D
Planlamamda var biraz araştırdım.
------

bir gününü değil uçtuğun günü. ülke içi uçmuyorsan zaten en az 3 saat gidersin muhtemelen. Buradan Türkiye'ye bile 2.5 saat. Sabah 4 saat yol yapsan 1 saat gidiş geliş pasaport kontrolü. Otele giriş falan. Saat 6 oluyor zaten. Yorucu 4 saatten sonra uyur kalırsın o akşam da çöpe gider. :D Bu arada THY'yi baz alıyorsan onlar dünyanın en iyilerinden, fiyatları da çok uçuk. Business fiyatına ekonomi bileti satıyorlar. Onlardan almaya tabi değmez ama çok fark yoksa business almak daha mantıklı gözüm. :D
Uzun yolculuklarda imkan varsa değerlendirilir.
Çok fark ediyor çünkü.

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Bunun babası da böyle düşünürdü ; konuşanlar A katılan bir adam anısında anlatmıştı

Aile terbiyesi önemli işte kimidi böyle oluyor kimisi de arzu teyzemin oğulları gibi playboy olup her gün kollarına farklı @serhatt takıyor :F

Eğer ki imkanım varsa sonuna kadar kullanma taraftarıyım sonuçta dünya ya bir kere geliyoruz ama bu zengin tayfası da böyle küçük şeylerde tasarruf ve pintilik yaparak zengin oluyorlar işte 😀

Emeğine sağlık @The_Erinch :ok:

Eğer ki imkanım varsa sonuna kadar kullanma taraftarıyım sonuçta dünya ya bir kere geliyoruz ama bu zengin tayfası da böyle küçük şeylerde tasarruf ve pintilik yaparak zengin oluyorlar işte 😀

Emeğine sağlık @The_Erinch :ok:
Magazin konumda buralara kadar gelmiş :F:F:F

Eeeeeeeee parayı böyle kazanıyorlar kuzum..
Business uçmaz ama ekonomi uçarken bizon kürkü,40 krat yüzüğü,luis vitton çantası kolunda olur :A:A:A:A

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy