Şu an için yok. O zaman lisans sorunu mu ne vardı? Ama cidden rezalettiHatırlatma!!! Euro 2008 de Atv de yayınlanan milli maçlarımız uyduya şifreli olmuştu.
Şu an için yok. O zaman lisans sorunu mu ne vardı? Ama cidden rezalettiHatırlatma!!! Euro 2008 de Atv de yayınlanan milli maçlarımız uyduya şifreli olmuştu.
Ben şöyle hatırlıyorum.Şu an için yok. O zaman lisans sorunu mu ne vardı? Ama cidden rezaletti
2006 dünya kupasında ermeniler şikayet etmişti.kanal1 de mecburiyetten şifrelemişdi.türksat da rustavi2 de de şifreliydi.hotbirdde şifresiz yayınlayan kanallar bile şifrelemişdi.atv şifre koymasa bile dt şikayet edre,şifreletir.
Şu an için bu sorun yok. Umarım olmaz. Yurt dışı daha çok sıkıntı çıkıyor.Ben şöyle hatırlıyorum.
Bu adamın takımı kazanmasın. Babuşun yanındayız...Ekli dosyayı görüntüle 90075
@MasacRE @Bully @MEnes @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @DarkLegenD @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @Felon @takas @Turkuazz @Danger UA! @bazinga @xdragxx @Araf @Dosi @The_Erinch @emreemreu @batuhankaralar @12.Adam @pompy @eskici @Billy Kane @Yakamoz-Asi @sürgünüm @FaJi @mesmeso61 @secquin @Siyagriyus @UgrArks @BuraK @Gerekli24 ve futbolla ilgilenen herkes...