Burhan Altıntop etkinlik ilk duyurulduğunda şampiyonluk için favorilerimden biriydi. Mecnun çok sert kayaya çarpmış o yüzden Burhan'ı da çok severim ama burada Mecnun'dan yana kullanıyorum oyumu bir faydası olmasa da
Adaşın @MEnes duymasın.Burhan Altıntop. 🎈 dizinin, 🎈 karakterine oy moy yok. @Maskeli Fedai
Etiketleme şu L&M sevici herifi, gelip savunacak şimdi o 🎈 diziyi deliler gibi.Adaşın @MEnes duymasın.
Adaşın seni kendi haline bıraktı, istediğin kadar bir şey de, o senin dizinin gizli hayranı olduğunu biliyor.Etiketleme şu L&M sevici herifi, gelip savunacak şimdi o 🎈 diziyi deliler gibi.
O kadar gizli ki benim bile haberim yok.Adaşın seni kendi haline bıraktı, istediğin kadar bir şey de, o senin dizinin gizli hayranı olduğunu biliyor.
Adaşın seni kendi haline bıraktı, istediğin kadar bir şey de, o senin dizinin gizli hayranı olduğunu biliyor.
Yalan...O kadar gizli ki benim bile haberim yok.
@MEnes'in haberi var, hatta benim ve @Tolstoyevski'nin de haberi var. Bize konuyu ya da @Tolstoyevski'ye konuyu devretmeyişinden belli, gizli hayranlık işte.O kadar gizli ki benim bile haberim yok.
Bir gün çarpılacak... @Sherlock@MEnes'in haberi var, hatta benim ve @Tolstoyevski'nin de haberi var. Bize konuyu ya da @Tolstoyevski'ye konuyu devretmeyişinden belli, gizli hayranlık işte.