Burcunuzun En Kötü Özelliği Nedir?

Karşımdaki kişilere zor güvenmek ve ısınmak derdim sanırım bu da bir başağın şüpheci yaklaşımına giriyor .. Kin tutmam çabuk affederim (hatasına göre değişir) ancak bir kişiden soğudum mu o kişi benim için biter işte :ok:
Ben de soğudım mu bir daha ısınamam ya nedense bittiyse bitmiştir😉
Bir de zor vazgeçme huyum var benim illaki sonuna kadar gidecem bazen bazı şeyleri görsem de bırakamıyorum işte☺

• Beğendim
Reactions: Zeyno
Yaa neden tüh üzüldüm ya
Üzülme canım ya neden üzülüyorsun bu kadar basit bir şey için😉
Boğa burcuymuşsun serde anaçlık var tabi kolay kolay vazgeçememen normal 😊
Ondan sanırım bunu hiç düşünmemiştim çabuk sahiplenirim ,hemen dünyama alıveririm onları ,hayatımın ortasına yani☺bütün dünyam olurlar onlarla uyur onlarla kalkarım bunun için çok zararını gördüm ya😊

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Angelica and Zeyno
Ondan sanırım bunu hiç düşünmemiştim çabuk sahiplenirim ,hemen dünyama alıveririm onları ,hayatımın ortasına yani☺bütün dünyam olurlar onlarla uyur onlarla kalkarım bunun için çok zararını gördüm ya😊
Aslında en doğrusunu yapıyorsun sen tabi karşındaki bu sevgiyi anlamıyorsa üzülende en çok sen oluyorsun bu durumda 😉

• Üzücü
Reactions: AteşBöceği
Aslında en doğrusunu yapıyorsun sen tabi karşındaki bu sevgiyi anlamıyorsa üzülende en çok sen oluyorsun bu durumda 😉
Hep ben oldum canım ya bu özelliğimi bırakmayı çok istedim ama olmadı işte en çok ta bu da benim gibi ,kendim gibi dediğim insanlar yaktı canımı:(

• Üzücü
Reactions: Zeyno
Üzülme canım ya neden üzülüyorsun bu kadar basit bir şey için😉

Yükselenini öğrenmek iyi olurdu muhtemelen duygusallığın ordan geliyor :D

• Harika
Reactions: AteşBöceği