Burcu Esmersoy, Star TV'nin yeni ekran yüzü

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
634827272009991904.jpg
,

Acun Ilıcalı'nın programlarında sunuculuk yapan iki güzel isim artık beraber çalışacak.

Burcu Esmersoy ile Tanem Sivar, Star TV'nin yeni ekran yüzleri oldu. İki güzel sunucu hem hafta içi Show TV'nin "Hayata Gülümse"sinin benzeri olan "En Güzel Bölüm" isimli programı sunacak, hem de cumartesi ve pazar sabahları saat 10.00 ile 12.00 arasında ekrana gelecek olan sohbet programıyla seyirci karşısına çıkacak.
Spor spikerliği ile başladığı ekran kariyerinde program sunuculuğuna transfer olan Esmersoy, böylece tekrar yuvasına dönmüş oldu. Tanem Sivar da sunuculuk görevinin yanı sıra oyuncu kimliğiyle de ekrana gelecek. Sivar, Kanal D'nin pazar günü reytinglerine damgasını vuran dizisi "Umutsuz Ev Kadınları"nda rol almaya başladı.

İnşallah Hayata Gülümse kadar kalitesiz olmaz. Hayata Gülümse kadar ismi ile içeriği uygun ikinci bir program tanımıyorum :d

sadece starın dizileri olursa iyi izlenmez ama yine de magazin programlarından sıkılanlar için iyi bir alternatif
ama kanal d-atv-show-fox bunların dizileri olursa daha çok izlenir

Hayata Gülümse kendini tekrarlatan bir program.

Star Tv'nin bu yeni programinda umarim dizilerin kamera arkasi görüntülerini de görürüz..

Burcu Esmersoy'un sunuculuğunu beğeniyorum, iyi bir sunucu. NTV ve NTV Spor'un haber sunucusuydu ve gayet iyi sunuyordu. Star TV'nin tercihini doğru buluyorum. Burcu Esmersoy tekrar yuvasına dönmüş oldu. Hayırlı olsun. Burcu Esmersoy'a başarılar dilerim. :)

Burcu Esmersoy iyidir. Yüzüyle her şeyiyle moderndir. Star iyi seçim yapmış ama Ozan'ın dediği gibi Hayata Gülümse'ye benzetip her boşluğa sıkıştırmazlar umarım. :)

Sadece kendi kanali içindeki programı tanıtacaklarsa belli bir zaman sonra insan bıkar.BKZ: Show tv: Hayata Gülümse - atv: Dizi TV