şu avatarla seni her defasında @Yiğitt sanıyorum renklerde bir olunca çok doğal karıştırmakİşte daha önce şampiyon olduğu için yeni bir isme yol açılması gerekirdi ama kısmet..
şu avatarla seni her defasında @Yiğitt sanıyorum renklerde bir olunca çok doğal karıştırmakİşte daha önce şampiyon olduğu için yeni bir isme yol açılması gerekirdi ama kısmet..
Diğer resimleri de denedim ama pek olmadı o yüzden bunu seçmek zorunda kaldım. Biliyordum böyle yorumların geleceğini.şu avatarla seni her defasında @Yiğitt sanıyorum renklerde bir olunca çok doğal karıştırmak
Özentiler sadece aslını yaşatır Zeynepçim.şu avatarla seni her defasında @Yiğitt sanıyorum renklerde bir olunca çok doğal karıştırmak
Artık lafın nekadar ağır geldiyse, değişmiş avatarı @AseratÖzentiler sadece aslını yaşatır Zeynepçim.
Ondan değil. Sadece aynı süreci zamanında yaşamıştım tekrar etsin istemedim.Artık lafın nekadar ağır geldiyse, değişmiş avatarı @Aserat
Hakeden kazandı ama Beren için çerez oldu bu kadın Keşke daha güçlü bi rakip gelseydiÜst tura çıkan Beren Saat oldu
kim mesela? Serenay? Hazal?Aslı?Hakeden kazandı ama Beren için çerez oldu bu kadın Keşke daha güçlü bi rakip gelseydi
Serenay veya Hazalkim mesela? Serenay? Hazal?Aslı?