Böyle işte ne demek istediğimi anladım mı şimdi😱Ayy bunee bu sarıdan öte duruyor bee hiçmi hiç olmamış bu saç nee ben ilk resimdeki gibi sanmıştım yaa
Böyle işte ne demek istediğimi anladım mı şimdi😱Ayy bunee bu sarıdan öte duruyor bee hiçmi hiç olmamış bu saç nee ben ilk resimdeki gibi sanmıştım yaa
Böyle işte ne demek istediğimi anladım mı şimdi
Çok fazla oynamaz herhalde ya konul oyuncu olabilir çıkar belki birkaç bölümeAyy anladımm ben bu saçla bu kızı izlemeye nasıl dayanacağım yaaa
Çok fazla oynamaz herhalde ya konul oyuncu olabilir çıkar belki birkaç bölüme
Konuk oyuncu olarak yazdı zaten ama belli olmaz belki kalıcı olur belki de birkaç bölüm oynayıp çıkarBölüm başında konuk oyuncu yazdımı acaba banada çok kalacakmış gbi gelmedi
Konuk oyuncu olarak yazdı zaten ama belli olmaz belki kalıcı olur belki de birkaç bölüm oynayıp çıkar
İnşallah eğer kalacaksa da saçını siyah yapıp öyle gelsinHe konuk oyuncu olarak yazdı ise çok kalmaz o zaman
İnşallah eğer kalacaksa da saçını siyah yapıp öyle gelsin
Yaz abla belki dinler seniAynen ben bu kıza nasıl dayanacağım yaw yüreğime iner valla bu saçlainstagramda dmden yazsam mı ne yapsam şu saçlarını değiştir diye
Yaz abla belki dinler seni
Narkotikten biri olarak çıktı mevzuya, bir baktım sarıbaş bir kadın. Böyle asık suratlı, dövecek gibi bakıyor. O işte son bölümde diziye dahil olan Burcu Binici.Diziye girdi mi?
Resme bakıp mı sarı saçlı dediniz yoksa diziden mi sarı saçlı dediniz?
Bu saçlarla biraz zoriyi bari kariyeri toparlanır azıcık