Burcu Binici 'Söz' Kadrosunda!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

Burcu Binici 'Söz' Kadrosunda!

Star TV'nin büyük ilgiyle izlenilen dizisi ''Söz''ün kadrosuna sürpriz isim!

Yapımcılığını Tims & B'nin üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık'ın yazdığı ve yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu dizinin kadrosuna son olarak Star'da yayınlanan 'Türk Malı' dizisinde izlediğimiz Burcu Binici dahil oldu. Binici, dizide Narkotik Başkomiser Ceren'e hayat verecek.

''Söz'' yeni bölümleriyle her pazartesi 20.00'de Star'da!
Orijinal formatta oku

Hayat vermeye başladı bile.

Hiç bi getirisi olmaz

Şimdi hatırladım kendisini. 6 Mantı'da izlemiştim, orada siyah saçlıydı. Burada sarı saçlı olmuş ama siyah saçlı hali daha iyi.

İyi güzelde sarı saç yakışmamış siyah saçla girseydi daha iyi olurdu

İyi güzelde sarı saç yakışmamış siyah saçla girseydi daha iyi olurdu

Valla Burcuya esmer olarak daha çok yakışıyor bu diziye girerken siyah yapsaydı keşke ama sarışınlıkta ayrı bir hava katacak gibi duruyor

Yok ya ben kırgınları izliyorumda gerideyim biraz peki sarı saçla nasıl duruyordu burcu
Kötü duruyordu işte izleyince ne demek istediğimi anlarsın resimdeki gibi değil tam sarı yapmışlar saçlarını garip durmuş başta tanıyamadım zaten kadını

Kötü duruyordu işte izleyince ne demek istediğimi anlarsın resimdeki gibi değil tam sarı yapmışlar saçlarını garip durmuş başta tanıyamadım zaten kadını

Hadi yaa tam sarı kötü durur Burcuda ya bu sarı yine iyiydi anlaşılan sevmicem o haliyle