Parlak bile değil bu? Ne bulduysan artık.Bence Özge böyle bir adamla birlikte olduğu için adamın ayaklarına kapanmalı
Parlak bile değil bu? Ne bulduysan artık.Bence Özge böyle bir adamla birlikte olduğu için adamın ayaklarına kapanmalı
Parlak değil TAŞ evetParlak bile değil bu? Ne bulduysan artık.
Adamın nesi var Esmer yağız delikanlı. Al BZÇ'deki kro yılmazı (@serhatt ) vur bu herife İkisi de aynı tip. Bizim halk sever böyle tipleriYardımcı karakter olsun, 2. partner olmasın.
Hiç izlemedim nasıl oynuyor. Ama o dizide dans ediyordu sadece o sahneye bakmişimdir. Kanal D dizilerinden olması gerekTip olarak iyi de yetenek fakiri adam.
Kro sana benzer bayır gülüAdamın nesi var Esmer yağız delikanlı. Al BZÇ'deki kro yılmazı (@serhatt ) vur bu herife İkisi de aynı tip. Bizim halk sever böyle tipleri
Bi dizisinde danscıyı ynamıştı Hangi dizisiydi bilmıyorum
Bu adam Özge'ye yakışmıyor ya. Oyunculuğu da kötü.Ne var yaaaa ne neeee?? Prens bile karisina iş bulmak için yapımcılarla görüşürken ayak üstü biz Özge hatrına brini almişiz çok mu @Aserat @Silinmiş Üye @kerem
Adamı tanımıyorum ama gerçek yüzünü bizle görucezBu adam Özge'ye yakışmıyor ya. Oyunculuğu da kötü.