O şartta bence Pazar gayet iyi.
Pazar Çok Güzel Hareketler 2 var.
O şartta bence Pazar gayet iyi.
Aaaa onu unutmuşum o zaman Allah rahmet eylesin diyelim de belki de tutar.Pazar Çok Güzel Hareketler 2 var.
Aaaa onu unutmuşum o zaman Allah rahmet eylesin diyelim de belki de tutar.
Ben de isterim de hareket etmeden ne yazık ki 2 saat Cansu izleyemem.Cansu Dere için tutmasını istiyorum bu projenin. Cansu hareket etmeden 2 saat dursa izlerim.
Ben de isterim de hareket etmeden ne yazık ki 2 saat Cansu izleyemem.
Ben Anne'de izledim herhalde rek dediğin gibi cidden iyi pynuyor.Biraz abartı oldu orası. Cansu'yu Ferhat ile Şirin'de izledim ilk, ardından Şahsiyet ve Ezel. Arada Anne ve Sıla'nın sahnelerine de baktım, cidden bunca sene niye izlemedim diye kendime kızdım.
Ben Anne'de izledim herhalde rek dediğin gibi cidden iyi pynuyor.
Bende ya ama 2.bölüme dayanamadılar dediğin gibi ben de bir ara ona bakıyirdum.Star TV tekrarlarını koymuştu bir ara, sonra ilk haftadan kaldırmıştı. İzleyeceğim diye sevinmiştim. Sahne sahne bakıyorum arada ona.
Bende ya ama 2.bölüme dayanamadılar dediğin gibi ben de bir ara ona bakıyirdum.
Bence de gündüz kuşağında da iyi kötü iş yapardı.Çok erken karar aldılar, hadi PT'den aldın bari gündüz kuşağına koysaydın.
Neden perşembe gününe mi koysunlar 4.Bölüm final yapsınUmarım öyle bir şey olmaz.
Çarşamba evet olabilirPazartesi Yeni Hayat gelirse, Perşembe'ye Mucize Doktor'un karşısına aynı yapımın başka bir medikal dizisi gelmez. Çarşamba olur büyük ihtimalle.
Neden perşembe gününe mi koysunlar 4.Bölüm final yapsın
Çarşamba evet olabilir
Ben de izlemiyordum da yokluktan sezon finali bakmıştım orada biri otur makarnacı dediHa... İzlemediğim için bilmiyorum onu.
Ben de izlemiyordum da yokluktan sezon finali bakmıştım orada biri otur makarnacı dedi
Ben hiç bakmadım. Kurtlar Vadisi oyuncularını toplayıp çakma Kurtlar Vadisi havası veriyordu bana.
Burak Sergen'i sadece Halka'da izledim.
Hüseyin Avni Danyal'da varmış dizide. 😱7.50 bakman yeterli