Kimmiş beee?Çünkü daha iyileri var.
Nereden bileyim canım şimdi böyle, ama mesela sen Sevinç olanı daha çok sevmiyor muydun?Kimmiş beee?
Seviyorum da bu Burak daha ön planda son zamanlarda. Sevinç olanı da aşırı taş ve seksi.Nereden bileyim canım şimdi böyle, ama mesela sen Sevinç olanı daha çok sevmiyor muydun?
Ayıp ediyorsun...Seviyorum da bu Burak daha ön planda son zamanlarda. Sevinç olanı da aşırı taş ve seksi.
Ne konuda??Ayıp ediyorsun...
BURAK SEVİNÇ'E İHANET...Ne konuda??
Aaa sanane ayol Burak Sevinç hayranı mısın da kızıyorsun?BURAK SEVİNÇ'E İHANET...
Nerden biliyon olmadığımı???!Aaa sanane ayol Burak Sevinç hayranı mısın da kızıyorsun?
Madem öylesin niye hiç duymadık görmedik?Nerden biliyon olmadığımı???!
Her şeyimi de sizinle paylaşacak mıyım, içimde çok biriktiririm.Madem öylesin niye hiç duymadık görmedik?
İyi şimdi söyle, gerçekten seviyor musun?Her şeyimi de sizinle paylaşacak mıyım, içimde çok biriktiririm.
Tamam tamam dalga geçmiyorum.İyi şimdi söyle, gerçekten seviyor musun?
Mal var evet ama ne kadar sağlam bilinmez
Tahmin yapılabilir ama, ne hissediyorsun?Mal var evet ama ne kadar sağlam bilinmez
hissisizmTahmin yapılabilir ama, ne hissediyorsun?
Bana bilmediğim bir şey söyle ve tahmin yap..hissisizm
neyin tahmini? Sonu belli kitap gibi okunuyorsun neyini tahmin edeyim? Tahmin değil o bilmişimdirBana bilmediğim bir şey söyle ve tahmin yap..
Neyin tahminini sorduğumu gayet iyi biliyorsun adam akıllı cevap ver.neyin tahmini? Sonu belli kitap gibi okunuyorsun neyini tahmin edeyim? Tahmin değil o bilmişimdir
Ne 15 mi? 16 mı? kaç tahmin ediyorsunNeyin tahminini sorduğumu gayet iyi biliyorsun adam akıllı cevap ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?