The_Erinch
Favori Üye
Sevmedim ...sevimsiz geldi bana.Akın ve Kıvanç için sevindim de Burak'ı beğenmeyişine üzüldüm.
Neden beğenmiyorsun itici gelen ne?
Sevmedim ...sevimsiz geldi bana.Akın ve Kıvanç için sevindim de Burak'ı beğenmeyişine üzüldüm.
Neden beğenmiyorsun itici gelen ne?
Yani zevk meselesi ama sevilmeyecek biri değil, hem sempatik hem taş hem karizmatik.Sevmedim ...sevimsiz geldi bana.
Aferin, böyle ol işte.Ne gibi farklar? 😱
------
Sen bakmıyorsan ben hiç bakmıyorum be.
Hadi yol al konumdan.Aferin, böyle ol işte.
Yoo yol almıyorumHadi yol al konumdan.
Ben yol veriyorum hadi yallah.Yoo yol almıyorum
yanlışın var ben verdim sana yoluBen yol veriyorum hadi yallah.
yanlışın var ben verdim sana yolu
Kaşınıyorsun çünkü.@serhatt niye böyle yapıyorsun
ama ben ne yaptım kiğğğKaşınıyorsun çünkü.
En iyi işi Maraşlı'yı izlememişinKaçak'ta izlemiştim ilk olarak, karakteri çok silikti böyle ama tepkileri güldürüyordu. Sonra Medcezir'de görmüşümdür belki ama tam hatırlamıyorum. Son olarak Yarım Kalan Aşklar'da izledim, iyiydi. Bu dizisinde de ilginç tepkileri vardı ama karakterine renk katıyordu.Hani böyle şaşırmış, ortama yabancı duran bir karakter olur ya, o tarz bir karakter uyuyor.
Burak Deniz kısacası kendisini daha fazla geliştirmeli, daha fazla kaliteli yapımlarda rol almalı. Sonuç olarak Kıvanç Tatlıtuğ da zirvesini 30'lu yaşlarının sonlarına doğru göstermeye başladı. Ezel'le başladı, Kuzey Güney zirvesiydi, sonrası geldi zaten. Ezel'den öncesi de var tabii de, Ezel'le birlikte oyunculuğuyla ön plana çıkmaya başladı. Eski dizilerinde hep eleştirilirdi oysa ama özellikle Kuzey Güney'le kendini net bir şekilde göstermeye başladı. Kuzey Güney'de doğal oyunculuğuyla ön plana çıktı.
Evet az ama yakışıklılıgı için değilBu yakışıklılığa az bile 2 milyon...
Şampuan reklamı için saçini değil vucudunu öne çıkarcak heraldeŞampuan reklamı için saçini değil vucudunu öne çıkarcak heralde
------
En iyi işi Maraşlı'yı izlememişin
------
Evet az ama yakışıklılıgı için değilBu kadar popüler olmasına rağmenBİ de TL yaniDolara vur 100bin dolar bile değil
Saçı mı var? Saçını herkes çok mu beğeniyorŞampuan reklamı için saçini değil vucudunu öne çıkarcak heralde
Ne alaka be?
Çatla da patla, gayet iyi para, gayet de taş.
Saçı mı var ne demek be kör müsün?Saçı mı var? Saçını herkes çok mu beğeniyorAma saçini yıkarken vucudu görüncek şampuanın akışını göstercekler
Avatarındaki oğlanın saçı bile burakın saçından daha çok şampuan reklamına uygunSaçı mı var ne demek be kör müsün?Her şampuan reklamı gibi görünecek tabi vücudu.
Ne alaka be kıvırcık olanlar uygunsuz mu oluyor?Avatarındaki oğlanın saçı bile burakın saçından daha çok şampuan reklamına uygunHer saçı olan reklam oynayabilseydi Gaffur'un yele gibi saçlari oynardı
Ya sen neden taktinNe alaka be kıvırcık olanlar uygunsuz mu oluyor?
Avatarımdaki oğlan mı Burak mı daha parlak?@xemrexxx
Neden takmayayım, saçmalarsan takarım.Ya sen neden taktinSen her şekilde amacına ulaşcan zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?