Veremediğin için sorguluyorum yaDaha düne kadar böyle vaatlerde bulunuyordun, şimdi kadınlığımı sorguluyordun keltoş moruk.@Dosi @xemrexxx @Yakamoz-Asi
Ekli dosyayı görüntüle 112146
Veremediğin için sorguluyorum yaDaha düne kadar böyle vaatlerde bulunuyordun, şimdi kadınlığımı sorguluyordun keltoş moruk.@Dosi @xemrexxx @Yakamoz-Asi
Ekli dosyayı görüntüle 112146
Iyyyhh pis ecünnüDizi biteli aylar oldu ama ecünnü hala adamın peşini bırakmıyor, geçen akşam buluşmuşlar, aldı tabi tadını...
Ekli dosyayı görüntüle 112141
Kendini sorgula sen yaşın malum, bir de bana çamur atıyor utanmadan.
Ağzına sağlık ne güzel dedin.Iyyyhh pis ecünnü
Yapabilseydin başkasından yapıp bana kakalayabilirdin deKendini sorgula sen yaşın malum, bir de bana çamur atıyor utanmadan.
İstemiyorum ondan olabilir mi?Yapabilseydin başkasından yapıp bana kakalayabilirdin deama yapamadın. Bana suçu atamazsın kısaca
Gram akıl yokİstemiyorum ondan olabilir mi?Çocuk yapıp ayağıma pranga geçiremem.
Akıl var da sende iktidar yok ben napiyim.Gram akıl yokPranga dediğin şey senin refahın olacaktıŞimdi sadece nafakaya kaldın
Sen muhalifsinAkıl var da sende iktidar yok ben napiyim.
Offf espri yeteneğinle harcanıyorsun buralarda, stand up yapsana sen.Sen muhalifsin
sit down yapıyorumOfff espri yeteneğinle harcanıyorsun buralarda, stand up yapsana sen.
@eskici ile benim için yarıştığın yetmedi, şimdi de iğrenç espri kim daha iyi yapar diye mi yarışa girdin?sit down yapıyorum
senin için yarişmadım ben seni saldım ben@eskici ile benim için yarıştığın yetmedi, şimdi de iğrenç espri kim daha iyi yapar diye mi yarışa girdin?
Yarışmadın evet, SAVAŞTIN.senin için yarişmadım ben seni saldım benAyrıca benim kaliteli espirilerim sen anlamıyorsun
Senin için kimse savaşmazYarışmadın evet, SAVAŞTIN.
Kalitenin anlamını bilmediğini biliyordum.
Sen savaştın ama.Senin için kimse savaşmaz
sen savaşçı görmemişinSen savaştın ama.
İnkar etme artık, çarpılırsın.sen savaşçı görmemişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?