Burak Deniz Resimleri

Google'da son zamanlarda en çok aranan isimler arasındaymış, Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile büyük yol katetti ve kendisini insanlara gösterebildi bence.
@xemrexxx @Çiğdem-

Google'da son zamanlarda en çok aranan isimler arasındaymış, Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile büyük yol katetti ve kendisini insanlara gösterebildi bence.
@xemrexxx @Çiğdem-
sviyor sevmiyorun yokluğunda batan dizi toparlandı resmen ahh bu atv kanalına ne demeli eliyle seyircisini show tvye gönderdi ayoll

Tatlı Küçük Yalancılar'da beğenerek izlediğim bir isimdi, ama Aşk Laftan Anlamaz gibi bir yapımda harcanmak yerine yeteneğinin daha çok öne çıkacağı bir dizide rol alsa fena olmaz.

@xemrexxx @Çiğdem-
sviyor sevmiyorun yokluğunda batan dizi toparlandı resmen ahh bu atv kanalına ne demeli eliyle seyircisini show tvye gönderdi ayoll
Anemm çok yakışıklı buuuu maşallah ona
bunlar hep fenalaştı galiba ambulans çağır @eskici

Sen diziyi boşver, TKY'deki çirkin çocuk nasıl evrim geçirdi ona odaklanalım?
hahah merti diyorsun sarısın uzun açlıydı orda gıcık oluyordum sosyetede favorim şuan

burak denize gelirsek furkan ardunçla birlikte çıkmıştı piyasaya ikiside şuan iyi konumdalar bence kolej günlüğünde çıkmışlardı piyasaya bayılıyordum o diziye bak nasıl birbirlerini yiyorlar ilk 2 dakikasını izlemen yeterli

@xemrexxx

Nasıl çirkinlermiş, görmez olayım bu sahneyi.

iyi dayak yemiş

Burada nerde yakışıklı la?

Ekli dosyayı görüntüle 51308

Seni düşünemiyoruz bile.
Valla geçen sene de beğeniyordum ben
Hatta Sultan'da oynarken sete gittiğimde yakından da görmüştüm ah ah o zamanlar nerden bilecektim bu kadar patlayacağını

Bu dizi çok güzeldi cidden
Tek sıkıntısı TNT'de yayınlanmasıydı.

En iyi gençlik dizileri Tims'ten çıkıyor Çakıl Taşları, Kolej Günlüğü ve Kavak Yelleri falan

kolej günlüğü ve çakıl taşlarına çok yazık oldu gerçekten

4.bölümde yayından kaldırılmıştı kolej günlüğü ama 3-4 tane yayınlanmamış bölümlerden fragmanları var onlara bakmadıysan bak derim en azından dizinin gidişatıyla ilgili fikir sahibi oluyorsun

Evet görmüştüm onları
Cidden ikisi de çok kaliteliydi Çakıl Taşları sezon finali adı altında kaldırılmıştı çok üzülmüştüm
Ekrem ve Sevil ne güzeldi ya
Gerçi hepsini severdim