Yakışıklı değilim ama olsaydım da Burak benden daha yakışıklı olurdu valla adam karizma@denizz19'un Burak'tan neyi eksik ki.
Hahahahah eksik ne demek fazlası bile var
Yakışıklı değilim ama olsaydım da Burak benden daha yakışıklı olurdu valla adam karizma@denizz19'un Burak'tan neyi eksik ki.
Hahahahah eksik ne demek fazlası bile var
Söyletme şimdi herkesin içinde utanıyorum 😳Yakışıklı değilim ama olsaydım da Burak benden daha yakışıklı olurdu valla adam karizma
Nasıl bir fazla bu
Hayal kurmak ne güzel demi hemde bedava.
@xemrexxx hala yok fahriye ile saç saça baş başa girdiğine inanırım onda öyle bir cıngarlık var benle kaç yıldır uğraşıyor kendimden biliyorum@xemrexxx Fahriye ile birbirine girdi zaten zor ayırdık. Birde Yiğit gelse ne yapardık bilmiyorum.
Burak Özçivit’in resimlerine bakıp ağlıyordur muhtemelen@xemrexxx hala yok fahriye ile saç saça baş başa girdiğine inanırım onda öyle bir cıngarlık var benle kaç yıldır uğraşıyor kendimden biliyorum
benlede @destere yi sevdiği için uğraşıyorBurak Özçivit’in resimlerine bakıp ağlıyordur muhtemelen
Ben itici buluyorum.Yakışıklı değilim ama olsaydım da Burak benden daha yakışıklı olurdu valla adam karizma
Nasıl bir fazla bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?