Yakışıklı değilim ama olsaydım da Burak benden daha yakışıklı olurdu valla adam karizma@denizz19'un Burak'tan neyi eksik ki.![]()
Hahahahah eksik ne demek fazlası bile var![]()
Yakışıklı değilim ama olsaydım da Burak benden daha yakışıklı olurdu valla adam karizma@denizz19'un Burak'tan neyi eksik ki.![]()
Hahahahah eksik ne demek fazlası bile var![]()
Söyletme şimdi herkesin içinde utanıyorum 😳Yakışıklı değilim ama olsaydım da Burak benden daha yakışıklı olurdu valla adam karizma
Nasıl bir fazla bu
![]()
Hayal kurmak ne güzel demi hemde bedava.![]()
@xemrexxx hala yok fahriye ile saç saça baş başa girdiğine inanırım onda öyle bir cıngarlık var benle kaç yıldır uğraşıyor kendimden biliyorum@xemrexxx Fahriye ile birbirine girdi zaten zor ayırdık. Birde Yiğit gelse ne yapardık bilmiyorum.![]()
Burak Özçivit’in resimlerine bakıp ağlıyordur muhtemelen@xemrexxx hala yok fahriye ile saç saça baş başa girdiğine inanırım onda öyle bir cıngarlık var benle kaç yıldır uğraşıyor kendimden biliyorum![]()
![]()
![]()
benlede @destere yi sevdiği için uğraşıyorBurak Özçivit’in resimlerine bakıp ağlıyordur muhtemelen![]()
Ben itici buluyorum.Yakışıklı değilim ama olsaydım da Burak benden daha yakışıklı olurdu valla adam karizma
Nasıl bir fazla bu
![]()