Yakışıklı değilim ama olsaydım da Burak benden daha yakışıklı olurdu valla adam karizma@denizz19'un Burak'tan neyi eksik ki.
Nasıl bir fazla buHahahahah eksik ne demek fazlası bile var
Yakışıklı değilim ama olsaydım da Burak benden daha yakışıklı olurdu valla adam karizma@denizz19'un Burak'tan neyi eksik ki.
Nasıl bir fazla buHahahahah eksik ne demek fazlası bile var
Söyletme şimdi herkesin içinde utanıyorum 😳Yakışıklı değilim ama olsaydım da Burak benden daha yakışıklı olurdu valla adam karizma
Nasıl bir fazla bu
Hayal kurmak ne güzel demi hemde bedava.
@xemrexxx hala yok fahriye ile saç saça baş başa girdiğine inanırım onda öyle bir cıngarlık var benle kaç yıldır uğraşıyor kendimden biliyorum@xemrexxx Fahriye ile birbirine girdi zaten zor ayırdık. Birde Yiğit gelse ne yapardık bilmiyorum.
Burak Özçivit’in resimlerine bakıp ağlıyordur muhtemelen@xemrexxx hala yok fahriye ile saç saça baş başa girdiğine inanırım onda öyle bir cıngarlık var benle kaç yıldır uğraşıyor kendimden biliyorum
benlede @destere yi sevdiği için uğraşıyor @Harunnn60 @mrt-06Burak Özçivit’in resimlerine bakıp ağlıyordur muhtemelen
Ben itici buluyorum.Yakışıklı değilim ama olsaydım da Burak benden daha yakışıklı olurdu valla adam karizma
Nasıl bir fazla bu