Burak Özçivit, Ekranlara "Osman Gazi" Olarak Geri Dönüyor!

Kiz Halit Ergenç ; Aras bulut iynemlu ; Erkan keka ; n.yesilcay ve meryosumdan sonra da Burak ne iyi oyuncuymus dersen seni @MasacRE- ile evlendirecem yeminim var
nasılsa her dediğimi bir süre sonra begeniyon

Hahah İlk bölümüne meraktan bakarım tabi
@Bully @serhatt @sokak sanati

Çağatay gibi bir şansını denesin ama sanmıyorum
Çağatay’ımı beğenmediyse bunu da beğenmesin Çiğdem cadısı
Çağatay Burak’tan iyi

Çağatay’ımı beğenmediyse bunu da beğenmesin Çiğdem cadısı
Çağatay Burak’tan iyi

Çağatay'ın Netflix dizisi bu ülkede yapılmış en kaliteli işlerinden birisi olacağı için mecbur izleyecek ve hatta kesin Aras'ı sonradan sevdiği gibi Çağatay'ı da sevecek.
Baksana Burak'tan iyi falan diyerek Çağatay'ı içten içe sevdiğini belli etmeye başlamış Çiğdem.
@MasacRE-

Yavaş yavaş yolunu yapıyor diyorsun yani
Olabilir @Çiğdem- bu ne yapacağı belli olmaz

Aaa Çağatay napsa olmuyor ondan umut yok
@Bully @serhatt @xemrexxx

Burakıda gelince gitmeyi düşünüyorum diziden ama bir bakalım yinede şansını denesin

Aaa Çağatay napsa olmuyor ondan umut yok
@Bully @serhatt @xemrexxx

Burakıda gelince gitmeyi düşünüyorum diziden ama bir bakalım yinede şansını denesin

İzleyince Çağatay'ın muhteşem oyunculuğunu ve dizisini, fikrin değişecek.

Burak'a da açık kapı bırakıyorsun, sen de az değilsin.

Yapımcı bu haberi yalanlamış
@Sherlock @Çiğdem-
Kamuoyu Duyurusu
"Diriliş Ertuğrul" dizimizin yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam etmektedir. "Diriliş Ertuğrul" daha önceki sezonlarda olduğu gibi yeni sezonda da heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle izleyenleriyle buluşacaktır. Bu doğrultuda ekibimiz kostüm, sanat ve koreografi çalışmalarını hız kesmeden sürdürmektedir. Dünyanın pek çok bölgesinde 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen dizimiz yeni sezonda da ‘’Diriliş Ertuğrul’’ konseptiyle devam edecektir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.

Kara Sevda'dan sonra fiyasko bir karar vermiş resmen. Bu projeyi hangi kafayla kabul ettiğini merak ediyorum. Haber doğru değildir umarım.

İzleyince Çağatay'ın muhteşem oyunculuğunu ve dizisini, fikrin değişecek.

Burak'a da açık kapı bırakıyorsun, sen de az değilsin.
Açık kapı bırakıyor resmen donu zilli
@mrt-06 @MasacRE- @serhatt
Ohh çok şükür doğru değilmiş
Ertuğruluma devam böylecelikle @sokak sanati @Bully @serhatt çatlamaya devam ayoll