Burak Özçivit de Muhteşem Yüzyıl'a Veda Ediyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Geçen günlerde alkollü araç kullandığı için ehliyetine el konulan Burak Özçivit, sevgilisi Ceylan Çapa'yla Bebek'teydi.

Direksiyonu sevgilisine terk eden Özçivit, Şehzade Mustafa'nın nişanlısıyla beraber olduğu için senaryo gereği öldürülecek ve 'Muhteşem Yüzyıl'a veda edecek.

İyi bir oyuncu ama Muhteşem Yüzyıl'ın kaliteli bir dizi olduğunu söyleyemem

1548 olcek pasadan sonra .d fks14 resimlerde olmedigi anlasilio nie fake haber paylasion

Büyük bir yaprak dökümü olacak gibi Muhteşem Yüzyıl'da ama gelecek sezon yeni transferlerle yine dizi ayakta kalacaktır.

Büyük bir yaprak dökümü olacak gibi Muhteşem Yüzyıl'da ama gelecek sezon yeni transferlerle yine dizi ayakta kalacaktır.

Ayakla kalır ama seneye bugünden daha iyi olacağını sanmıyorum, malum nedenlerden, kayıplardan dolayı.

Muhtesem yuzyıllda ayrılan ayrılana. ee kımse kaybeden kulubunde olmak ıstemez
))))) sımdıden muhtesemın ruhuna fatıha okuyulalım. bu seneyı cıkardı cıkardı seneye ısı zor

Muhtesem yuzyıllda ayrılan ayrılana. ee kımse kaybeden kulubunde olmak ıstemez
))))) sımdıden muhtesemın ruhuna fatıha okuyulalım. bu seneyı cıkardı cıkardı seneye ısı zor

beyazsoy tarih bilgin varmı senin
fks14 haberi çarpıtmıs orginal haber ben gösterim

MALKOÇOĞLU 'MUHTEŞEM YÜZYIL'A VEDA MI EDİYOR?Malkoçoğlu, Şehzade Mustafa'nın nişanlısıyla beraber olduğu için senaryo gereği öldürülerek 'Muhteşem Yüzyıl'a veda mı edecek?17 Nisan 2012 07:41Geçen günlerde alkollü araç kullandığı için ehliyetine el konulan Burak Özçivit, sevgilisi Ceylan Çapa'yla Bebek'teydi.

Direksiyonu sevgilisine terk eden Özçivit, Şehzade Mustafa'nın nişanlısıyla beraber olduğu için senaryo gereği öldürülerek 'Muhteşem Yüzyıl'a veda mı edecek?

haber kaynagi gecce.com

malkocoglu ölüm tarihi ibrahim pasadab sonra bide tarih biliyorum die geçiniosun
vah bilgin ne güzelmis

buda yeni bölüm bi kare

alkoçoğlu Yahya Paşa'nın oğludur. Koca Bali Paşa şeklinde de anılır. 1495'de doğmuş olup, Kanuni Sultan Süleyman'ın çağdaşıdır. 2.nci Bayezit'in kızı hûma sultanın oğludur . Semendire sancakbeyi olmuş, 1521 yılında Belgrad'ın fethinde görev yapmıştır. Daha sonra Belgrad sancakbeyi veBosna Beylerbeyi oldu. 1526 yılında Mohaç Savaşı'nda çok üstün başarılar gösterdi.Bir hafta gibi kısa bir sürede ordunun nehirden gecip mohaç ovasına ulaşmasını sağlayacak şekilde bir köprü inşaa ettirmiş Mohaç Savaşında oldukça yararlı olmakla birlikte Mohaç Muharebesi'nde Sağ Ordu komutanıydı. Budin'in (Budapeşte) ikinci beylerbeyi ve Vezir oldu. 1548 yılında vefat etti. Budapeşte'nin en büyük meydanının adı Osmanlıların Budapeşteyi kaybettiği zamana kadar Gazi Bali Paşa Meydanıdır. Mehmet Bey adında bir oğlu vardır.​

Son düzenleme:
Kreys yaw bıkez de yazdıklarımı dogru anlasan olmamı
))))) ben balı beyden bahsetmıyorum kı...

zaten fıragman klasık muhtesem kandırması muhtesımı takıp edenler bu kandırmacayı bılır
)))))))

Sanırım bu haberi muhtesımın reytingi düştü milleti öldüğüne ınandıralım ki reyting artısın diye tıms çıkarmıştır
))))

zaten balıbey olse bıyıklarıda ölürdü
)))))) bıyıklar gitmediğine göre bali bey ölmüyor.. ama diziye zaten öylesine katilmisti zamanla diziden kopar engin günaydın gibi
))))))))

ah ya
ab 1.30 reyting fazla totalde 0:8 düsmüstü oda maç var die maç yok simdi tablo belli
persembe günü neler dicen sırf onlari bilmek için kendime iyi bakim
nolur nolmaz

Kreys beni boyle suclayamazsin! Neden yalan haber paylasayim! Gercekten cok sasirttin beni!

Moderatörün son düzenlenenleri:
Koskoca malkocoglu nu da rezil duruma düsürdülerya helal olsun

kreys bu dediğin adam filmdeki adam değil sanmıyorum bu bahsettiğin adam hasodabaşılığı yapmamıştır filmdeki hasodabaşı..

ok saçmaladı haberler gül ağa 1553 de ciihangir öldüğünde cihangir öldüğünde hala sarayda olması lazım
malkoçoğlu daha vezir olması lazım 1548 de ölmesi lazım haberler doğruysa dizi için tam bi rezalet bu

haber yalan reyting çakallıgı

gül ağa diye birine rastlamadım tarihte varmı böyle biri..