Bully ve denizz19 Buluşmasından Kareler!

Forumda buluşma olması güzel helal olsun.
Darısı Ankara,İstanbul ve İzmir toplu buluşmalarına. Ama Deniz o saçı kes şöyle yanlar 3 numara falan bi şekil yap daha şekil olur.
Saçlarımın halinden memnunum benim için sıkıntı yok. Zaten öğretmen olduğumda yahut askerlik geldiğinde bir daha böyle bir modele ulaşamayacağım için doya doya keyfini çıkarmak istiyorum.

Saçlarımın halinden memnunum benim için sıkıntı yok. Zaten öğretmen olduğumda yahut askerlik geldiğinde bir daha böyle bir modele ulaşamayacağım için doya doya keyfini çıkarmak istiyorum.
İyi sen bilirsin.
Uzun saçı bakımı zordur o yüzden dedim.

Bakımı zor zaten oldukça ıslanana kadar bayağı canım çıksa da tarz bir görüntüsü var bence. Tekdüze halleri sevmiyorum farklılık iyidir.

Vallaha ben 1 ay uzasa bile kestiririm saçımı ordan kalkıyor burdan kalkıyor bakamıyorum uzun saça.

Vallaha ben 1 ay uzasa bile kestiririm saçımı ordan kalkıyor burdan kalkıyor bakamıyorum uzun saça.
Aslında bende öyleydim zamanında hep 3'e vurdururdum az uzasın hemen kestirirdim. Sonra bir ara bırakayım uzasın bakalım nasıl bir şey olacak dedim böyle oldu güzel de oldu bence tabi.

@denizz19 @Bully dan rica ettim bir dahakı buluşmada denizin saçlarına dokun benim için insan hiç merak etmezmi dedim sanada söyliyeyimde öyle bir an geldiğinde çocuk hakkında yanlış şeyler düşünme diye

Bir daha ki görüşmemizde bonus olmayan bir halimle karşılaşır muhtemelen
aaaaaaaaaa insan hiçmi merak etmez ayoll ben olsaydım ilk önce saçlarına dokunurdum vlla çocuğun aklına bile gelmemiş neyse 2.sefer bulustuktan sonra traş olursun şimdi bekle dokunması lazım

aaaaaaaaaa insan hiçmi merak etmez ayoll ben olsaydım ilk önce saçlarına dokunurdum vlla çocuğun aklına bile gelmemiş neyse 2.sefer bulustuktan sonra traş olursun şimdi bekle dokunması lazım
Kim bilir bir daha ne zaman görüşürüz

fotoları beğendim. bilmiyorum niye ama fotolara bakınca direk kıvırcık gür saçlının @denizz19 öteki haşin bakışlının @Bully olduğunu anladım.
ya bu tarz bir etkinlik yapıldı mı bilmem.herkes kendi resmini atsa. önce kimin kim olduğu hakkında tahminler yapılsa sonra kişiler kendini açıklasa. ben forumdaşcağızlarımın🙂A) gerçek hallerinide çok merak ediyorum.

2-3 kişi dısında ilgi gösteren olmazki o ilgi gösterenlerde daha önce kendisini göstermiş kişiler olur yanı göstermeyenler yine ilgisiz kalır birşey değişmez

beni zaten görmeyen kalmadı yeni üyeler hariç çünkü zamanında bir konu altında foto paylaşımlarında bulunmuştum taa çocukluktan şu halime kadar kesitler sunmuştum

hmm ben sadece bu paylaşımla deniz ve bullyi gördüm. senin paylaştığın zaman forumda değildim. neyse artık kimse ilgi göstermezse yapacak bir şey yok