Bully ve denizz19 Buluşmasından Kareler!

Forumda buluşma olması güzel helal olsun. :) Darısı Ankara,İstanbul ve İzmir toplu buluşmalarına. Ama Deniz o saçı kes şöyle yanlar 3 numara falan bi şekil yap daha şekil olur. :D
Saçlarımın halinden memnunum benim için sıkıntı yok. Zaten öğretmen olduğumda yahut askerlik geldiğinde bir daha böyle bir modele ulaşamayacağım için doya doya keyfini çıkarmak istiyorum. :)

Vallaha ben 1 ay uzasa bile kestiririm saçımı ordan kalkıyor burdan kalkıyor bakamıyorum uzun saça. :D
Aslında bende öyleydim zamanında hep 3'e vurdururdum az uzasın hemen kestirirdim. Sonra bir ara bırakayım uzasın bakalım nasıl bir şey olacak dedim böyle oldu güzel de oldu bence tabi. :D

@denizz19 @Bully dan rica ettim bir dahakı buluşmada denizin saçlarına dokun benim için insan hiç merak etmezmi dedim sanada söyliyeyimde öyle bir an geldiğinde çocuk hakkında yanlış şeyler düşünme diye :F:F:F

@denizz19 @Bully dan rica ettim bir dahakı buluşmada denizin saçlarına dokun benim için insan hiç merak etmezmi dedim sanada söyliyeyimde öyle bir an geldiğinde çocuk hakkında yanlış şeyler düşünme diye :F:F:F
Bir daha ki görüşmemizde bonus olmayan bir halimle karşılaşır muhtemelen :F

Bir daha ki görüşmemizde bonus olmayan bir halimle karşılaşır muhtemelen :F
aaaaaaaaaa insan hiçmi merak etmez ayoll ben olsaydım ilk önce saçlarına dokunurdum vlla çocuğun aklına bile gelmemiş neyse 2.sefer bulustuktan sonra traş olursun şimdi bekle dokunması lazım :F:F:F

fotoları beğendim. bilmiyorum niye ama fotolara bakınca direk kıvırcık gür saçlının @denizz19 öteki haşin bakışlının @Bully olduğunu anladım. :D ya bu tarz bir etkinlik yapıldı mı bilmem.herkes kendi resmini atsa. önce kimin kim olduğu hakkında tahminler yapılsa sonra kişiler kendini açıklasa. ben forumdaşcağızlarımın🙂A) gerçek hallerinide çok merak ediyorum.

fotoları beğendim. bilmiyorum niye ama fotolara bakınca direk kıvırcık gür saçlının @denizz19 öteki haşin bakışlının @Bully olduğunu anladım. :D ya bu tarz bir etkinlik yapıldı mı bilmem.herkes kendi resmini atsa. önce kimin kim olduğu hakkında tahminler yapılsa sonra kişiler kendini açıklasa. ben forumdaşcağızlarımın🙂A) gerçek hallerinide çok merak ediyorum.
2-3 kişi dısında ilgi gösteren olmazki o ilgi gösterenlerde daha önce kendisini göstermiş kişiler olur yanı göstermeyenler yine ilgisiz kalır birşey değişmez :F:F

beni zaten görmeyen kalmadı yeni üyeler hariç çünkü zamanında bir konu altında foto paylaşımlarında bulunmuştum taa çocukluktan şu halime kadar kesitler sunmuştum :F:F:F

2-3 kişi dısında ilgi gösteren olmazki o ilgi gösterenlerde daha önce kendisini göstermiş kişiler olur yanı göstermeyenler yine ilgisiz kalır birşey değişmez :F:F

beni zaten görmeyen kalmadı yeni üyeler hariç çünkü zamanında bir konu altında foto paylaşımlarında bulunmuştum taa çocukluktan şu halime kadar kesitler sunmuştum :F:F:F
hmm ben sadece bu paylaşımla deniz ve bullyi gördüm. senin paylaştığın zaman forumda değildim. neyse artık kimse ilgi göstermezse yapacak bir şey yok:D:D