Bully Forumda 12. Yılında ve 80.000’ler Kulübünde! 🥳🎉

Eski dostum derken senle çok eski tanıştığımızı kastettim yani :A

Yaşlanıyoz valla, yıllar acımasız. Yapacak bir şey yok :A
Ah ah hatırlar mısın Bi ara Ankaraya gelme planım vardı. Senle @mrt-06 görecektim. Ah zaman yıprattı bzi.

• Üzücü
Reactions: Bully
Yani klasik yöneticilik görevlerinde olan konular ve köklü özenli etkinliklere devam. Ben dana çok başka yerleri dedim.
Misal spor kısmından elimi tamamı ile çektim. @Hobbit aktif olur orda umarım.
Reyting ve Tv haberi kısmında pek açmıyordum ama arada denk geliyordu. Bulursam kaynaklar misal @Alemdar ’a paslarım.
100 milyon izlenmeye ulaşan konular tarzı konuları misal sana paslarım :A
Vs vs liste uzar gider :A
Aman köklü özenli etkinliklerden elini çekme de, gerisi önemli değil :A Hem biz üyelere alan açılmış olur :A

@Hobbit @Alemdar ve ben yararlanırız bu durumdan mesela :A
Aman Allahım bir harpin içinde bulduk kendimizi 😂

Bize uplatmak için bahane çok :A Ben Survivor faktörüyle ve yapacağımız etkinliklerle 85 bin daha hızlı olurum gibi :A
Bu arada dün ve bugün gündüz dinmeyen yağmur sonrası kalan kar :A (ucundanda olsa yetiştim foto çekmeye :A )
IMG_3966.jpeg

Oo ucundan da olsa yetişmen süper olmuş ve benim konuya nasip oldu foto :Z

Naptın güzelim karlara be yağmur :A

Neresi burası? :A
Gitmesi iyi oldu. Sevmiyorum kar :A (evde tatilken iyi ama başka türlü çekilmiyor)
Mahallem :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Aynen tatilken çekiliyor kar, çalışırken zor oluyor :A

Bugün nasıl geçti günün?
Güzel bir gündü. Uzundu ama çok yorulmadım. Bu dönem ilgi alanım olmayan bir projeyle uğraşacağız. (Fikir benden gelmişti benimsendi). Tüm okul olayın içinde olacağız :A puanı ben kaptım ama ne kadar projenin içinde olurum zaman gösterecek. Eski bir iş arkadaşımdan duyup okulda bahsetmiştim bi baktım biz baya büyük bir projeye çevireceğiz :A
@Bully gelince kar manzaraları resimler falan filan bize gelince ne resim var ne bişey:D ha bire tehtit ha bire tehtit isveçli hain :A
Sende Noel fotolarından yararlanmamış mıydın? :A
Dün sohbetimiz vardı o mevzu ile alakalı ondan. Hem sen ve Bully bir mi? :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Bully and tekin
Güzel bir gündü. Uzundu ama çok yorulmadım. Bu dönem ilgi alanım olmayan bir projeyle uğraşacağız. (Fikir benden gelmişti benimsendi). Tüm okul olayın içinde olacağız :A puanı ben kaptım ama ne kadar projenin içinde olurum zaman gösterecek. Eski bir arkadaşımdan duyup okulda bahsetmiştim bi baktım biz baya büyük bir projeye çevireceğiz :A

Sende Noel fotolarından yararlanmamış mıydın? :A
Dün sohbetimiz vardı o mevzu ile alakalı ondan. Hem sen ve Bully bir mi? :A
tabiki bir değiliz ben kim o kim:D ben iki dirhem bir çekirdek o ise bakımsız kertenkele :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi