Bully Forumda 12. Yılında ve 80.000’ler Kulübünde! 🥳🎉

Bir süre ara, sonra yine devam inşallah :A
Yani klasik yöneticilik görevlerinde olan konular ve köklü özenli etkinliklere devam. Ben dana çok başka yerleri dedim.
Misal spor kısmından elimi tamamı ile çektim. @Hobbit aktif olur orda umarım.
Reyting ve Tv haberi kısmında pek açmıyordum ama arada denk geliyordu. Bulursam kaynaklar misal @Alemdar ’a paslarım.
100 milyon izlenmeye ulaşan konular tarzı konuları misal sana paslarım :A
Vs vs liste uzar gider :A

• Güldürdün
Reactions: Alemdar and Bully
Yani klasik yöneticilik görevlerinde olan konular ve köklü özenli etkinliklere devam. Ben dana çok başka yerleri dedim.
Misal spor kısmından elimi tamamı ile çektim. @Hobbit aktif olur orda umarım.
Reyting ve Tv haberi kısmında pek açmıyordum ama arada denk geliyordu. Bulursam kaynaklar misal @Alemdar ’a paslarım.
100 milyon izlenmeye ulaşan konular tarzı konuları misal sana paslarım :A
Vs vs liste uzar gider :A
Aman köklü özenli etkinliklerden elini çekme de, gerisi önemli değil :A Hem biz üyelere alan açılmış olur :A

@Hobbit @Alemdar ve ben yararlanırız bu durumdan mesela :A

• Güldürdün
Reactions: Hobbit and Dosi
Aman köklü özenli etkinliklerden elini çekme de, gerisi önemli değil :A Hem biz üyelere alan açılmış olur :A

@Hobbit @Alemdar ve ben yararlanırız bu durumdan mesela :A
O benim etkinliklerin bir kısmını sana paslayacağım. Hele bir tanesi var baya baya yükleyeceğim sana :A o bahsettiğim intikam kısmının bir parçası :A üstüme yıktığın Reyting sonuç konuları gibi :A

Enlerde inşallah bir bakıma elden çıkacak gibi :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
O benim etkinliklerin bir kısmını sana paslayacağım. Hele bir tanesi var baya baya yükleyeceğim sana :A o bahsettiğim intikam kısmının bir parçası :A üstüme yıktığın Reyting sonuç konuları gibi :A

Enlerde inşallah bir bakıma elden çıkacak gibi :A
Aa bahsettiğin intikam buydu demek, hem de bir parçası... Pasla canım yaparız inşallah :A

Şu reyting sonuç kısmı hep karşıma geliyor, Zeyno unutmuyor...

Enler konusu şüpheli sanki :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aa bahsettiğin intikam buydu demek, hem de bir parçası... Pasla canım yaparız inşallah :A

Şu reyting sonuç kısmı hep karşıma geliyor, Zeyno unutmuyor...

Enler konusu şüpheli sanki :A
İçim soğumuyor çünkü :A

Enler evet bende çok inanamıyorum ama ne kadar hatırlayıp açarsa o kadar kâr :A
Bakalım haftaya anlarız :A

• Güldürdün
İçim soğumuyor çünkü :A

Enler evet bende çok inanamıyorum ama ne kadar hatırlayıp açarsa o kadar kâr :A
Bakalım haftaya anlarız :A
Keşke biraz soğusa...

İşte o durum da çok iyi olmuyor, bir kesinlik ve netlik olması güzel olur o konuda :A Haftaya göreceğiz bakalım, hayırlısı :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Ya ben bugün dışardaydım fotoğraf çekmediğime pişman oldum. Bir sürü kar vardı. Şimdide yağmur var. Yarına bir şey kalmaz gibi :A bu sene ilk kez foto çekmedim :/
Aa sen hep foto çekerdin cidden hem de kar varken çekmemişsin pişman olmakta ve üzülmekte haklısın :A Boşluğuna geldi herhalde :A

Tüh yarın da yağmur varken çekmenin anlamı olmaz ki, olay karda :A

• Güldürdün
Aa sen hep foto çekerdin cidden hem de kar varken çekmemişsin pişman olmakta ve üzülmekte haklısın :A Boşluğuna geldi herhalde :A

Tüh yarın da yağmur varken çekmenin anlamı olmaz ki, olay karda :A
Eve dönerken daha vardı kar ama gündüz açısı bir başkaydı.
Aman kar yağmasın. Bir süre daha hazır değilim soğuk havalara :A

• Güldürdün