Bully Forumda 12. Yılında ve 80.000’ler Kulübünde! 🥳🎉

Utku'm çok teşekkür ediyorum, aynen benim dönüşüm senin de aktif olmana vesile oldu, süper oldu :A Hep birlikte nice senelerimiz olsun inşallah :Z

Ooo müthiş bir hediye gerçekten, şimdi yeniden izledim ve gaza geldim :A Aleyna - Gomis, Simge - Icardi'den sonra Osimhen'e de bir partner bulduk mu gönül rahatlığıyla şampiyon olabiliriz :A
Osimhen'e birini bulmak lazım ya cidden. Hem elimizde koz olur adamı burada tutmak için. Sultanlarımız göreve :A
bu hediyeyi ben alayım @Bully e yalın gökmen karışımı birşeyler hediye et yeterli :A
------

böyle değerli bir şeyi bana hediye etseler bende teşekür ederdim :D
Sen böyle GÜZEL hediyeleri hak etmiyorsun :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and tekin
İçten içe sevinmiyorsa birşey bilmiyorum. :A Zevkten kuduruyor.

Tekin , boşver bunu kütükler hemen satıverir birbirlerini değişik tipler bunlar. :A
@Bully i üç beş aydır tanıyor olabilirim ama yani bu kısa sürede çözmüştüm zaten ne kadar kötü olduğunu:D ama yinede uyardığın için teşekürler:A
------

Osimhen'e birini bulmak lazım ya cidden. Hem elimizde koz olur adamı burada tutmak için. Sultanlarımız göreve :A

Sen böyle GÜZEL hediyeleri hak etmiyorsun :A
onu nerden çıkardın? ben hep demişimdir güzeller bana kazmalar sana diye? zamanında öyle anlaşmıştık şimdi yan çizmek yok :A
------

Vay be demek öyle olduk... Onla arayı düzelttin ve beni sattın seni hain herif...
zaten bildim bileli hep senin aleyhinde çalışıyor herkes benim gibi dürüst düşman değil ki ? :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and Bully
Aslında daha 12 sene olmamıṣ erken kutlamıṣız :A @Dosi @Bully 10 Martta gelmiṣ :D
Konuyu okudun mu? :A
O gün benimde yıldönümü konum. Kulübe koymayı uygun gördük. İki de bir konu açmamak için :A
Bende yıldönümü konuma 90 bin eklenmesi yapacağım. Bana yılda 1 konu yeter :A

Aslında daha 12 sene olmamıṣ erken kutlamıṣız :A @Dosi @Bully 10 Martta gelmiṣ :D

Konuyu okudun mu? :A
O gün benimde yıldönümü konum. Kulübe koymayı uygun gördük. İki de bir konu açmamak için :A
Bende yıldönümü konuma 90 bin eklenmesi yapacağım. Bana yılda 1 konu yeter :A

Okumuṣtum da unutmuṣum. :A

Seni kınıyorum :A

Yarına kendine bol vakit ayır iş sonrası. Kafanı dağıtacak tüm aktiviteler ile ilgilen.
İyi geceler 🌙💤

Kınamayı kabul ediyorum. :A
Diğerine söz vermiyeyim. Neyse..
Zey’den iki yıl önce gelmiş. :A

@Bully i üç beş aydır tanıyor olabilirim ama yani bu kısa sürede çözmüştüm zaten ne kadar kötü olduğunu:D ama yinede uyardığın için teşekürler:A
------

onu nerden çıkardın? ben hep demişimdir güzeller bana kazmalar sana diye? zamanında öyle anlaşmıştık şimdi yan çizmek yok :A
------

zaten bildim bileli hep senin aleyhinde çalışıyor herkes benim gibi dürüst düşman değil ki ? :A
Ben tekin ile öyle bir anlaşma yaptığımı hatırlamıyorum. Benim bir eski dostum vardı kendisi bana böyle tekliflerde bulunurdu. Bana onu hatırlattın :A

• Güldürdün
Reactions: tekin
Ooo tam adamına dedin sen bunu, dilenmek benim işim :A Bu konuyu etiketli açmadığın için tebrik etmeyen çoktur.

@dreamy bekleniyorsun :A
Ben kutlama konularını pek etiketli açmıyorum. Başlığı gören damlasın :A

@dreamy Eurovision konusuna yaptığım yorumda cevap vermedi. Havalı takılıyor bu ara :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Ben kutlama konularını pek etiketli açmıyorum. Başlığı gören damlasın :A

@dreamy Eurovision konusuna yaptığım yorumda cevap vermedi. Havalı takılıyor bu ara :A
Evet senin sistemin öyle, rahatsız etmemek gerek tabii milleti :A Başlığı görüp de damlamıyorlar işte illa etiket gerekiyor bazılarına :A

Doktor moduna bürünmüş iyice @dreamy , şaşırmadık :A Doktorlar havalı olur.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Evet senin sistemin öyle, rahatsız etmemek gerek tabii milleti :A Başlığı görüp de damlamıyorlar işte illa etiket gerekiyor bazılarına :A

Doktor moduna bürünmüş iyice @dreamy , şaşırmadık :A Doktorlar havalı olur.
Anket bölümündeki anket konularındada etiket yapma huyum yok :A

• Güldürdün
Reactions: Bully