Bully Forumda 12. Yılında ve 80.000’ler Kulübünde! 🥳🎉

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,136
Puanı
1,060
IMG_3952.jpeg

Forumumuzun sevilen şimdilerin süper emeklisi eski admin @Bully 80.000'ler Kulübüne girmiş bulunmakta :Z
Yıllarca verdiği aradan bir kaç ay önce foruma geri dönen Bully hem mesajları hemde açtığı konular ve yürüttüğü etkinliklerle kısa sürede yeniden büyük bir çıkış yakaladı. Kendisi ayrıca 12. Senesine girmek üzere.

Bully ilk üye olduğum zamanlarda ilk yazıştığım bir kaç üyeden biriydi. Verilen aralar ve bir süre iletişim olmamasına rağmen bizim dostluğumuzdan hiç bir şey eksilmedi. Kendisi ile ayrıca 10 Mart tarihinde üye olma gibi çok büyük bir ortak noktamız var. Bundan dolayıda yeri bende ayrıdır.

Daha bizler ile birlikte nice nice güzel yıllara ve mesajlara :Z

@Dosi öncelikle harika bir konu olmuş. Forum tarihinde ilk kez benim bir kulüp konumu açıyorsun, bunun için çok mutluyum :Z Dile kolay 12 yıl önce foruma üye olmuşum, vay be...

80.000'ler kulübüne gireceğimi hiç düşünmezdim. Ama hayat işte, 4 yıl aradan sonra yine forumdayız :A

Övgülerin için de çok teşekkür ederim, kısa ve öz harika cümleler dostluğumuz daha iyi anlatılamazdı :bhr: Hep birlikte daha nice senelere :Z

Şarkı seçimin de muazzam olmuş daha iyi bir seçim yapılamazdı :Z Tanıtım olur hep süper oldu :A

• Harika
Reactions: Dosi
@Dosi öncelikle harika bir konu olmuş. Forum tarihinde ilk kez benim bir kulüp konumu açıyorsun, bunun için çok mutluyum :Z Dile kolay 12 yıl önce foruma üye olmuşum, vay be...

80.000'ler kulübüne gireceğimi hiç düşünmezdim. Ama hayat işte, 4 yıl aradan sonra yine forumdayız :A

Övgülerin için de çok teşekkür ederim, kısa ve öz harika cümleler dostluğumuz daha iyi anlatılamazdı :bhr: Hep birlikte daha nice senelere :Z

Şarkı seçimin de muazzam olmuş daha iyi bir seçim yapılamazdı :Z Tanıtım olur hep süper oldu :A
Daha kahvaltı bile yapmadan son anda karar verilip spontane hazırlıksız açılmış bir konu oldu. Bende memnunum sonucundan :A

Seninle ilgili bir kaç “hain” planım var. Bazı intikam olayları zamanı :A tabiki benim yararıma ama seninde pek itiraz etmeyeceğin planlar bu :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Daha kahvaltı bile yapmadan son anda karar verilip spontane hazırlıksız açılmış bir konu oldu. Bende memnunum sonucundan :A

Seninle ilgili bir kaç “hain” planım var. Bazı intikam olayları zamanı :A tabiki benim yararıma ama seninde pek itiraz etmeyeceğin planlar bu :A
Senin spontane olayların güzel oluyor zaten, benim konuma da yansımış oldu süper oldu :A

Ne hain planı, ne intikamı 😱 İtiraz etmeyeceksem çok da kötü değildir herhalde, bekliyoruz bakalım başımıza gelecekleri :A

Konudaki görsel de harika bu arada, ömürlük foto :Z

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and tekin
Senin spontane olayların güzel oluyor zaten, benim konuma da yansımış oldu süper oldu :A

Ne hain planı, ne intikamı 😱 İtiraz etmeyeceksem çok da kötü değildir herhalde, bekliyoruz bakalım başımıza gelecekleri :A

Konudaki görsel de harika bu arada, ömürlük foto :Z
rahat bir kutlama bile yapamıyorum kendi tarzımda anında ortalığı velveleye veriyorsunuz :A

bende böyle düz ve sıradan bir kutlama yapayım tebrik eder başarılar dilerim :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
rahat bir kutlama bile yapamıyorum kendi tarzımda anında ortalığı velveleye veriyorsunuz :A

bende böyle düz ve sıradan bir kutlama yapayım tebrik eder başarılar dilerim :A
Yani sen de haklısın, senin durumun ortalığı velveleye vermeye müsait :A

Ben de teşekkür ediyorum güzel temennilerin için :A
------

Tebrikler Kaan'ım nice güzel mesajlara ve yıllara. :Z

Abicim çok teşekkür ederim hep birlikte inşallah :Z

Şarkı zaten muazzam, açtım dinliyorum :Z