Teşekkür ederim İsmail'im, dönmeme sevinmişsindir umarım.Tebrikler nice güzel mesajlara iyi ki döndün.@Bully
Serdar Ortaç’ı sevmesem de sırf senin için bu şarkıyı bırakıyorum madem Kara Kedi’den bir şey istemedin.
Bu da bonus... ?
Teşekkür ederim canım benim.Üzdün.Bir dahakine biz açarız artık sen böyle şeyleri atlamazdın...
Tebrikler canım kardeşim inşallah bol bol mesaj yazdığın eski günlerdeki gibi forum hayatın devam eder. Nice mesajlara.
Ekli dosyayı görüntüle 71051
Abicim beğenmene sevindim... Evet ben de seviyorum o şarkıyı, o senenin yazı çook iyiydi.Teşekkür ederim İsmail'im, dönmeme sevinmişsindir umarım.
Aynen Kara Kedi albümünden başka sevdiğin bir şarkıyı hediye et istedim.2012 yazını sallayan şarkıdır çok severim, teşekkürler tekrardan.
Bonus da süper.
Birde etiket listelerinde hala unutuyorum kusura bakma canım hazır yumuşamışken günah çıkarayımTeşekkür ederim canım benim.Üzülmene dayanamam bilirsin, sen torpillisin bebeğim sıkıntı yok.
Hediyelerim de süper, üçlü paket.Gözümde canlanır koskoca mazi...
Mehmetçim çookk teşekkür ederim, bayıldım hediyelerime, çok çok mutlu ettin beni
siparişler gecikince ancak hediyeleri yollayabildimMehmetçim çookk teşekkür ederim, bayıldım hediyelerime, çok çok mutlu ettin beni
Sura'nın şarkısı güzelmiş, ekleyeceğim listeme bu haftaKıvanç - Saçlarını Yol Getir dinledik efkarlandık yine.. Korkak, Yeniden zaten bayılırımOğuzhan'ın şarkısı da güzel
Havai fişekler, resimler hepsi şahaneTekrardan çok teşekkürler, emeklerine sağlık
Hahah cansınsiparişler gecikince ancak hediyeleri yollayabildim
Şu sıralar kuzey güney dizisini part part youtubeden bakıyorum hakikaten muazzam diziydi o dizi çok başka
Hediyeleri beğenmene sevindim
Roma ya dava açılması lazımHahah cansın
Ben de sahnelerine bakarım düzenli olarak, muazzam diziydi.Oğlum burası soğuk lan... Kıvanç'ın oyunculuğunun en üst noktaya çıktığı dizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?